30. října 2011

Black heels

Ahojte,

neměla byste některá zájem o tyto černé lodičky? 
Je to číslo 38, délka stélky 24 cm, podpatek má nějakých 11 cm, ale jsou velmi pohodlné. Měla jsem je jen párkrát, takže malinko schozený podpatek, ale jinak jsou v dobrém stavu, bohužel jsou mi větší :(
Cenu bych si představovala tak 350 Kč + poštovné :)

Pište do komentářů nebo na mail: claire-style@seznam.cz :)




24. října 2011

E.l.f. kosmetika

Ahoj všem! :)

dnes mám pro vás takovou malou recenzi na E.l.f. kosmetiku, kterou všechny předpokládám dobře znáte. Já jsem už dlouho uvažovala, jestli si taky něco pořídit a jestli to chci jen proto, že je to teď "in" nebo to chci prostě vyzkoušet. Ale chtěla jsem to opravdu vyzkoušet a příznivá cena této kosmetiky mi v tom nijak nebránila, takže proč ne :) Na začátek jsem si objednala pouze dvě věci: 
  • Voděodolné oční linky - fixa (black) - 39 Kč
  • Paletka stínů pro nekonečné možnosti líčení - limitovaná edice - Everyday Classics - 109 Kč


Voděodolné oční linky - fixa
Několikrát jsem na ni četla stížnosti, že přišla vyschlá, ale moje fixa krásně kreslí a je černočerná :) Když se na ni zaměříte hooodně zblízka, tak má trošku roztřepené konce (viz.foto), ale při líčení to ničemu nevadí, je tenoučká. Na oku vydrží celý den, maximálně u koutku se malinko rozmaže, ale to úplně nepatrně. Nevím, jestli je to mýma rukama, ale mám trošku problém s otevřením fixy :D Ale jinak za tu cenu (39 Kč) je to malý zázrak, takže rozhodně doporučuju!
odstín black
Paletka stínů pro nekonečné možnosti líčení - limitovaná edice - Everyday Classics
Je to paletka 32 stínů, převážně v přírodních barvách. Do těch barev jsem se okamžitě zamilovala, vypadají skvěle. S jejich pigmentací je to podle mě o trošku horší-musí se nanést trochu víc vrstvy, pokud chcete, aby byla barva výraznější. Štěteček, který paletka obsahuje je celkem k ničemu, mně se s ním nepracuje zrovna nejlíp. Jinak jsou ale barvičky pěkné i na oku, některé jsou pigmentované víc, některé míň. Velké mínus dávám ale za prášení-práší opravdu hodně, takže si je vždycky musím pod okem oprášit štětcem. Asi jsem fakt nemehlo, ale i tyhle stíny mi jdou špatně otvírat. Pokud si nechci zlomit nehet, tak to musím otevřít sponkou :D Nicméně tolik krásných barev za takovou cenu, super! :)

Tak to je asi všechno, napište mi, jak se vám moje recenze líbila a co máte od E.l.f. kosmetiky vy :))

18. října 2011

Autumn/winter shoes

 Čauky holky :)

už nějaký pátek sháním boty na podzim/zimu, co by mi padly do oka a zamilovala bych se do nich na první pohled. Přímo takové, ze kterých bych si sedla na zadek, jsem sice ještě neobjevila, ale favoritů mám spoustu.

Kdybych měla neomezené finance, tak nad tím vůbec nepřemýšlím a koupím si všechny, co se mi líbí, ale vzhledem k tomu, že neomezené finance nemám, tak si chci koupit maximálně dvoje boty. Nemůžu se ale rozhodnout které, poradíte mi? :)

  • Kotníčkové wedges (na klínku)  x  Kotníčkové na normálním podpatku
 
  • BOTY NA KLÍNKU
  • BOTY NA PODPATKU
  •  Válenky  x  nízké kotníčkové boty
  • VÁLENKY
  • NÍZKÉ KOTNÍČKOVÉ BOTY
Budu ráda za každý váš tip a názor, potřebuju se konečně nějak rozhodnout :))

Mějte se moc pěkně!

7. října 2011

Hearts nails

Pěkné páteční dopoledne,

před pár dny jsem si v drogérii s mými oblíbenými laky Miss Selene pořídila další dva do sbírky :) Jeden je sytě růžový a druhý průhledný se srdíčky - hlavně ten jsem prostě musela mít, protože jsem nikdy takový neviděla. Jak už jsem v jednom článku psala, laky od této značky mají bezkonkurenční výdrž (zhruba týden) a také skvělou cenu - původně stály 19 Kč, ale teď se "zdražily" na 22 Kč :( :D

Tak se podívejte, co jsem si s nimi na nehtech vytvořila a dejte mi vědět, jak se vám líbí! :)

3. října 2011

Sunny autumn

Pěkný podzimní podvečer,

jak se máte? Jak vám vyhovuje tohle teplé počasí? Já si vždycky říkám, že už by se konečně mohlo ochladit, ale když si uvědomím, že si zimy užijeme až až a navíc na podzim nemám úplně připravený šatník, tak mi tohle počasí vlastně nevadí. :)

Dnes mám pro vás dnešní outfit + outfit z víkendu, kdy bylo počasí jako dělané na maxišaty.

Dnešní outfit
Tričko - H&M
Řetízek - Tally Weijl
Pásek - Tally Weijl
Rifle - Zara
Boty - Zara



+ Psaníčko - H&M

Víkendový outfit
Maxišaty - F&F
Řetízek + náramky + pásek - Tally Weijl


V čem chodíte v těchto teplých podzimních dnech vy? :)