19. května 2013

Gold & Blue

V minulém článku jsem vám představila pár produktů značky Make Up Academy, včetně dvou paletek. A právě stíny z těchto paletek vám dnes ukážu v praxi :) Na celé horní víčko jsem použila zlatý stín a do záhybu pak tmavě hnědý stín z Undressed paletky, na dolní víčko pak přišel modrý stín z paletky Poptastic. Oči jsem ve vnitřním koutku projasnila bílým stínem a pod obočí jsem nanesla tělový stín, oba z paletky 88 přírodních očních stínů. K orámování očí jsem použila mé oblíbené linky ve fixu od Oriflame a na waterline klasickou černou tužku. Líčení očí jsem zakončila řasenkou the Rocket Volum' od Maybelline. Modro-zlaté líčení očí jsem doplnila rty v krásném malinovém odstínu. Tento odstín má na svědomí balzámo-rtěnka Color Whisper od Maybelline v odstínu 310 Mad for Magenta, kterou jsem před časem vyhrála u skvělé Markétky. Markétka má super blog, především o kosmetice, a kdo ji neznáte, určitě se k ní mrkněte :) Pokud si vzpomínáte na mou recenzi Color Whisper, kterou jsem si koupila v odstínu 430 Coral Ambition, zmiňovala jsem se, že docela dost zalézá do vrásek a zvýrazňuje sušší místa. Tenhle malinový odstín ale nezvýrazňuje vůbec nic, je na rtech o dost příjemnější a také mě mile překvapila vysoká pigmentace. Tento odstín tedy hodnotím mnohem kladněji než ten předchozí a moc jsem si ho oblíbila :)

Jak se vám líčení v těchto odstínech líbí? :)

17 komentářů:

  1. wow, dokonalé. I krásné fotky, tu paletku musím mít :)

    OdpovědětVymazat
  2. Velice povedene liceni :) ja mam svou 430 velice rada a tento odstin u ni tedy nepozoruji, tak mam asi stesti :) kazdopadne ten druhy odstin ma ma pratelkyne a moc se mi libi :) i na tobe vypada skvele

    OdpovědětVymazat
  3. krásné, zajímalo by mě jak si fotíš oko, protože na to jsem zatím fakt ještě nepřišla, krásné fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No, nafotím asi milion fotek, z toho je pak použitelných jen pár a stejně to zdaleka není podle mých představ :D Většinou to dělávám tak, že si na stůl postavím zrcátko, ve kterém pak vidím odraz záběru na foťáku, takže vím, kam objektiv míří. A pak cvakám a cvakám a něco z toho vyleze :)

      Vymazat
  4. Oči jsou nádherné <3
    color whisper mám také, dva odstíny a rozhodně jimi nekončím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow! Nikdy som takéto odtiene nemala na sebe, ale vyskúšam to! Vyzerá to fantasticky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. wow, dokonalé. I krásné fotky, tu paletku musím mít :) blazers

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá to úplne luxusne :O máš nádhernú farbu očí ! :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat