12. března 2013

Day 4: Green nails

Ahoj všem :)

Nejprve bych se chtěla omluvit za delší pauzu, ale už skoro 3 týdny mám nefunkční počítač, takže jsem odkázaná na jiné počítače, kde ale nemám svoje soubory, ani na nich nemám dostatek času tvořit nějaké inspirační posty atd. Teď už mám svůj notebook u sebe, ale naskytl se ještě jeden problém, takže ho budu muset do opravny ještě na nějakou dobu vrátit. Každopádně si chci nějaké fotky stáhnout aspoň na flashku a napsat občas nějaké články i na cizím pc :)

Dnes měl být původně jiný článek, to bych ale musela mít k dispozici pro změnu foťák :D Nějaké fotky do dalších článků snad stihnu nafotit zítra a dnes si dáme ještě jeden post ze série Nail challenge.




Čtvrtý den Nail challenge je ve znamení zelených nehtů. Tady pro mě nastal trochu problém, protože zelený lak se mi na mých nehtech nelíbí, proto ani žádný klasický zelený nemám. Šáhla jsem proto po mint laku, který je tak trochu modrý a tak trochu zelený, což má tento lak taky ve svém názvu - použila jsem lak od Catrice v odstínu 540 Am I Blue Or Green? Každý na tuto barvu nahlíží jinak a pravděpodobně ji taky každý na svém monitoru uvidí jinak, takže někomu se může zdát, že je to klasická modrá, někomu zase více do zelena. Pravdou je, že tento lak vypadá i pod každým světlem jinak...prostě takový chameleon mezi laky :D

A aby to nebylo až tak jednoduché, jeden nehet jsem ozvláštnila efektovým nadlakem od Essence v odstínu 11 disco disco.


Co vy a zelené laky??


12 komentářů:

  1. Zelené laky moc nemusím, ovšem mint, to je něco jiného. Mým favoritem je ten od L'Oréal číslo 602. :))

    OdpovědětVymazat
  2. mně se jeví jako světle zelený:) se zelenou problém nemám, pokud to vyloženě není nějaká výrazná brčálová:)

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle nadlak také vlastním, je krásný a těmhle nehtům dodává šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak zrovna tenhle odstímn zelené mám ráda. Jinak se zelenými laky zase taková kamarádkA nejsem. Jinak...vypadá to úžasně, tak hezky jarně :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je nádherná barva :) Nehty se moc povedli.

    OdpovědětVymazat
  6. perfektní barva, máš krásně tvarované nehty ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné, podobnou barvičku jsem taky nedávno měla. Já určitě proti zeleným nic nemám, celkem je můžu.:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle mint lak mám taky, na nehtech je vážně super. Budu ho muset zase vytáhnout :) A s těmi třpytkami se mi moc líbí :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný lak.. nádherná barvička na jaro.. :))

    OdpovědětVymazat