22. února 2013

Day 3: Yellow nails

Třetí den Nail challenge je ve znamení žlutých nehtů. U oranžových nehtů jste mi často psaly, že oranžové laky vůbec nenosíte a oranžovou obecně moc nemusíte. Já to mám u oranžové, ale i u dnešní žluté podobně - nevyhledávám je a v šatníku toho moc žlutého ani oranžového nemám, ale nehty si občas těmito barvami nalakuju. Těším se ale na léto, kdy skvěle půjdou k opálené pleti právě tyto barvy :)

Žlutý lak, který jsem na tyto nehty použila, jsem vám už jednou ukazovala (miniColorama v odstínu 100 Urban Lemon), ale tentokrát jsem je přetřela ještě efektovým nadlakem od Essence (odstín 08 Night in Vegas), který jsem vám už také ukazovala, a to na svých vánočních nehtech
Výsledný efekt se nedal moc dobře zachytit, na fotkách háže nadlak zelené odlesky, ve skutečnosti to ale vypadalo zase úplně jinak...no posuďte samy :)

  Co na tuto netradiční kombinaci říkáte? :)

12 komentářů:

  1. wow, ten efektový nadlak vyzerá nenormálne ;)


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. žltý lak mám len jeden ... oveľa svetlejší ako tento, takýto by som si asi na nechty už nedala ... teda ... dala ale viem že by ma na druhý deň začal štvať :-DDD ... ten nadlak mám aj ja, je super :) najlepší je s čiernou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, s černou ho taky někdy vyzkouším :)

      Vymazat
  3. netradiční, ale hezké:) mně ani oranžová ani žlutá barva nevadí, obecně na nehtech snesu snad každou barvu:)

    OdpovědětVymazat
  4. hmmm, nezvyčajné ale naozaj krásne!!!

    OdpovědětVymazat
  5. S tím efektem to vypadá hezky, ale samotnou žlutou bych na nehtech asi nesnesla :D

    http://anesagill.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Žlutou na nehtech miluju (a málokdo na ni má odvahu) a tenhle topper je taky skvělý, takže velký palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to skvěle. Žlutá mi právěže vůbec nevadí. :)

    OdpovědětVymazat
  8. I love the Colour!!!
    http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog :). Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat