12. prosince 2011

Nail art stampy set

Ahoj holky,

minulý týden jsem si v Rossmannu koupila razítkovací set na nehty od Essence, který jsem už dlouho okukovala. Ze začátku mi to vůbec nešlo, buďto se stěrkou špatně setřel lak kolem daného ornamentu a na razítko se mi přebytečný lak otiskl i s ornamentem nebo jsem naopak stěrkou setřela přebytečný lak, ale i "lak v ornamentu", takže se neobtisklo nic. :( Pročetla jsem potom různé diskuze a zjistila, že jednou z možných příčin, proč mi to nešlo, je to, že stěrku nedržím v pravém úhlu k destičce. Několikrát jsem to potom ještě vyzkoušela, ale povedlo se mi to jen párkrát...

Moc ráda bych si s touto sadou zkrášlila nehty, ale bohužel mi to z nějakého důvodu nejde, a to si nemyslím, že bych byla úplné "kopyto". :D :)

Má někdo z vás stejný nebo podobný set a mohl by mi poradit, co třeba dělám špatně?
Děkuju za každý váš postřeh! :)


19 komentářů:

  1. ahojky slyšela jsem že se stěrkou od essence má problémy snad každý, takže to není tvojí chybou, ale tou stěrkou. Doporučuji koupit novou stěrku. Koukala jsem na ně a prodávají se už od 15 kč :)

    OdpovědětVymazat
  2. zkontroluj, jestli tam nemáš ještě tu folii, někdy je tam mco dobře přidělaná.. a laku na destičku nenanáčej moc, spíš ho vklepávej dovnitř vzoru a nech to chvilinku a až potom setři.. Lak se dostane do dřážek a vzor by měl být lepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si to zrovna chtěla taky kupovat ale nevím nevím :D Abych neměla taky takový problém...

    OdpovědětVymazat
  4. bohužel ti neporadím, co s tím je, protože to doma nemám:/

    OdpovědětVymazat
  5. se stěrkou má většinou každý problém,jinak se s touhle sadou dají dělat krásné nehty,snad ti to brzy půjde :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo Essence už dělá i razítka na nehty joo? Já jsem po nich vždycky toužila a nikdy jsem je nikdě kromě eshopu nepotkala, díky za typ :))

    OdpovědětVymazat
  7. mi to taky ze začátku vůbec nešlo :-)
    přijde mi že je to spíš cvikem protože postupem času se mi to začlo pěkně dařit

    OdpovědětVymazat
  8. já se s tím štvala hodinu, pak přišla moje ségra a sundala mi z plíšku folii, která nebyla vůbec vidět....
    musím se ale přiznat, že já mám razítko z aukra :)
    a chce to natrénovat, pak si zvládneš natisknout nehty za dvě minuty jako já ;)

    OdpovědětVymazat
  9. skus sa pozriet ci si tam nahodou na tom nemala dve folie:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Musíš odstranit folii, která tam je :) Taky mi to nešlo, ale teď to jde raz dva :))

    OdpovědětVymazat
  11. mám stejný problém :-( taky se mi nedaří, zdá se mi, že lak je dost řídký :-( fólii jsem sundala... no nevím :-( přeji hodně zdaru ;-) já trénuju a zatím nevidím výsledek :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Aj ja si to musím kúpiť :)
    http://lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Také už sem přemýšlela, že bych si ho pořídila.. :) ale někde sem tenkrát četla, že tento od Essence není moc dobrý, tak nevim.. :)

    OdpovědětVymazat
  14. tato sterka je na nic, doporucuju nenapadne zamenit za jakoukoli kartu (napr ja mam karticku z clinique), takovou tu plastovou, jako je treba kreditka, s tou to jde jedna basen - zkus:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Hlavně musíš v klidu =) Mě to taky nešlo , tak jsem to schovala, a ž jsem se jednou nudila.. najednou to jde =) xD Lepší je k tomu mít ten lak. je hustější a jde to lépe =)

    OdpovědětVymazat
  16. ...Pozdě, ale přece... Možná moc tlačíš, když přenášíš lak z destičky, tenhle problém jsem měla já. Chce to trpělivost, a zkoušet různý tlak při přenášení, různý úhel při stírání, žádný návod není univerzální:)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky mi to nešlo tak jsem přivítala internet a našla jsem tuhle diskusi..SUNDALA JSEM FOLII a už mi to jde :D vůbec jsem o ní nevěděla :D. Jinak s tou štětkou,vždy si ji polož na celou plochu toho "noziku" a pak to šetří,budeš to mít rovně a měli by ti to jít ;)

    OdpovědětVymazat