24. října 2011

E.l.f. kosmetika

Ahoj všem! :)

dnes mám pro vás takovou malou recenzi na E.l.f. kosmetiku, kterou všechny předpokládám dobře znáte. Já jsem už dlouho uvažovala, jestli si taky něco pořídit a jestli to chci jen proto, že je to teď "in" nebo to chci prostě vyzkoušet. Ale chtěla jsem to opravdu vyzkoušet a příznivá cena této kosmetiky mi v tom nijak nebránila, takže proč ne :) Na začátek jsem si objednala pouze dvě věci: 
  • Voděodolné oční linky - fixa (black) - 39 Kč
  • Paletka stínů pro nekonečné možnosti líčení - limitovaná edice - Everyday Classics - 109 Kč


Voděodolné oční linky - fixa
Několikrát jsem na ni četla stížnosti, že přišla vyschlá, ale moje fixa krásně kreslí a je černočerná :) Když se na ni zaměříte hooodně zblízka, tak má trošku roztřepené konce (viz.foto), ale při líčení to ničemu nevadí, je tenoučká. Na oku vydrží celý den, maximálně u koutku se malinko rozmaže, ale to úplně nepatrně. Nevím, jestli je to mýma rukama, ale mám trošku problém s otevřením fixy :D Ale jinak za tu cenu (39 Kč) je to malý zázrak, takže rozhodně doporučuju!
odstín black
Paletka stínů pro nekonečné možnosti líčení - limitovaná edice - Everyday Classics
Je to paletka 32 stínů, převážně v přírodních barvách. Do těch barev jsem se okamžitě zamilovala, vypadají skvěle. S jejich pigmentací je to podle mě o trošku horší-musí se nanést trochu víc vrstvy, pokud chcete, aby byla barva výraznější. Štěteček, který paletka obsahuje je celkem k ničemu, mně se s ním nepracuje zrovna nejlíp. Jinak jsou ale barvičky pěkné i na oku, některé jsou pigmentované víc, některé míň. Velké mínus dávám ale za prášení-práší opravdu hodně, takže si je vždycky musím pod okem oprášit štětcem. Asi jsem fakt nemehlo, ale i tyhle stíny mi jdou špatně otvírat. Pokud si nechci zlomit nehet, tak to musím otevřít sponkou :D Nicméně tolik krásných barev za takovou cenu, super! :)

Tak to je asi všechno, napište mi, jak se vám moje recenze líbila a co máte od E.l.f. kosmetiky vy :))

15 komentářů:

  1. Já mám od ELFu paletu 100 stínů a mám s ní stejný problém malá pigmentace barvy práší... Myslím si, že stíny od nich jsou celkem k ničemu :) Jinak ta fixa vypadá fáájn :))

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsi mě na elf kosmetiku úplně nalákala :) To se dá obědnávat pouze přes internet, že? Kolik stálo poštovné?

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, jenom přes internet a poštovné mě stálo 55 Kč (při platbě předem na účet):)

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem si od elfu objednávala dvakrát, a vždy jsem celkem byla spokojená, teď čekám na doplnění skladu a budu dělat třetí objednávku:)

    OdpovědětVymazat
  5. ♥♥♥ >>> Také přemýšlím, že bych si něco objednala z ELF kosmetiky ♥ Vidím, že se o ní hodně mluví tak bude asi dost kvalitní :) No.. Ještě jsem jí tedy neviděla naživo :D (Jako obchod bo tak).. Jen na internetu. Chtěla bych si pořídit linky ve fixu a bázy pod stíny...

    PS: Líbí se mi tvůj blog (♥)

    OdpovědětVymazat
  6. elf kosmetitku jsem ještě nezkoušela, ale možná se do ní pustím :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak o fix jsem toho přečeta hodně .. a ještě jsem se nedonutila ji objednat, asi zůstanu u štětečkových : )
    A patku využiješ všechny stíny ? To já bych s tím měla problém, ale barvičky obsauje opravdu nádherné : )

    K é řasence cena se pohybuje okolo 350CZK

    OdpovědětVymazat
  8. Já sem k linkám ve fixu moc nepřilnula, blbě se mi to nanáší, mám citlivé oči a neumím to rovně nakreslit, jak přitom mrkám :D a o paletce přemýšlím, ale jelikož s jejich stíny mám zkušenost a vážně dost práší, tak sem se pořád nerozhodla.. :D

    OdpovědětVymazat
  9. No panejo, to je krásná cena, taky nejspíš vyzkouším.
    Zrovna pořádám giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. ELF má některé výrobky za ty peníze opravdu super! Já fixku nepoužívám, ale mamka jí a má a je s ní moc spokojená ... mám i tu paletku, ale NATURAL a z té jsem naprosto nadšená! Stíny jsou krásně pigmentové žádné rozkreslování se nekonalo ... drží mi krásně celý jen s pouhým přepudrování víčka před nanesením stínu! opravdu za 72,- (kupovala jsem, když byla za 30% sleva) je to vážně úžasná věc! :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Jako, ty paletky mě hodně nadchly, ale nakonec jsem ráda, že jsem si neobjednala. Prášení stínů mě hodně štve :D Fixu pořád nemám, ale chci j objednávat. Jinak toho mám celkem dost, pudry, make-up, bronzer, štětce a umělé řasy a rozhodně budu objednávat na Vánoce něco :)

    OdpovědětVymazat
  12. ta paletka vypadá vážně dobře, tolik krásných barev... až se jednou konečně rozhoupám a něco si od elfu objednám, za tu cenu tam přihodím nejspíš i stíny :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já osobně moc elfu nevěřím, nevím proč. Asi protože se u nás, tak z ničeho nic objevila a ještě není u mých známých, tak oblíbená, nebo jak to nazvat :)

    OdpovědětVymazat
  14. teres-wenley: fixa i stíny jsou z ELFu (www.elfkosmetika.cz)

    OdpovědětVymazat