7. května 2013

MUA kosmetika

Ahojte :)

Dnes jsem si pro vás připravila stručnou recenzi na pár produktů od značky MUA (Makeup Academy). Nejspíš tuhle značku, hlavně z kosmetických blogů, znáte, ale zajímavých produktů nabízí tato kosmetika více, tak doufám, že se nebudu příliš opakovat :) Na úvod bych ještě zmínila, že MUA je anglická značka, takže sehnat tuto kosmetiku lze pouze přes jejich oficiální e-shop nebo přes některé české shopy, které tuhle kosmetiku zprostředkovávají. A o jakých produktech tedy bude řeč?



Paletka očních stínů - Undressed
O této paletce toho bylo napsáno už hodně a určitě ji všichni znáte, mluví se o ní většinou v superlativech a já můžu jen potvrdit, že je opravdu skvělá. Paletka obsahuje 12 přírodních odstínů - většina je se shimmerem, ale je tu i pár matných. Stíny mají máslovou konzistenci, díky čemuž se bezvadně nanáší, téměř nepráší, dlouho vydrží a mají výbornou pigmentaci. Pro mě zkrátka mají vše, co by měly dobré stíny mít :)



Paletka očních stínů - Poptastic
A můj nákup neskončil u jediné paletky - hrozně se mi zalíbila paletka pestrobarevných stínů Poptastic. Moje líčení se sice nejčastěji nese v duchu přirozených odstínů, ale zjistila jsem, že ve své kosmetické výbavě nemám žádné zářivé barvy, které by se mohly hodit na různé experimenty nebo třeba jen k lehkému oživení běžného líčení. Konzistence i vlastnosti této paletky jsou totožné s Undressed, u barevných stínů možná ještě více vynikne jejich pigmentace.

Báze pod oční stíny
Přiznám se, že primery používám především kvůli zvýraznění stínů, protože se sléváním stínů ani s malou vydrží u žádných mých stínů problém nemám. Tato báze je jemné konzistence a přirozeného tělového odstínu. Hezky se roztírá a hned se vstřebá, nedává o sobě na víčku vůbec vědět. Svoje funkce ale plní skvěle - stíny dostatečně zvýrazní (i když u těchto paletek to vůbec není třeba) a zůstávají výrazné po celý den, vše drží na svém místě.

Krémová tvářenka Blush Perfection - Blossom
S krémovými tvářenkami moc zkušeností nemám, dávám přednost těm pudrovým. Ze začátku jsem s jejím nanášením trochu bojovala, ale to se po čase zlepšilo. Stejně se mi ale lépe pracuje s pudrovými tvářenkami. Nicméně, tato tvářenka v odstínu Blossom má moc pěknou přirozenou lososovo-broskvovou barvu a díky své slabší/střední pigmentaci vytvoří na tváři krásný, zdravý nádech; nic, co by vás praštilo do očí, což mně osobně vyhovuje :)



Mozaikový bronzer - 02 Sunkissed Glow
Ještě více než tvářenku jsem si oblíbila mozaikový bronzer v odstínu 02 Sunkissed Glow. Musím říct, že název je opravdu příznačný - bronzer na tváři vykouzlí dokonalý "sluncem políbený" efekt. Obsahuje miniaturní zlatavé třpytky, které se ale na tváři ztratí a výsledný efekt je lesklý, ale ne třpytivý. Jediné, co by se dalo bronzeru vytknout je, že dost práší. Kupodivu ale skoro neubývá a to ho používám opravdu často :)

zleva: mozaikový bronzer; krémová tvářenka

Lak na nehty - odstín 16
A nebyla bych to já, abych nepřihodila i nějaký lak na nehty. Moc jsem si od něj neslibovala, ale musím říct, že mě mile překvapil. Je sice malinký (6,2 ml), ale to mi u laků vůbec nevadí, protože je stejně pořád střídám. Na to, jak je lak malý, má poměrně široký štěteček, místy teda pěkně roztřepený, ale při lakování mi to kupodivu nevadí. Lak je tekutější konzistence, plně kryje ve dvou vrstvách a jeho výdrž mě také moc mile překvapila.

Když to celé shrnu - produkty, které jsem si vybrala, mi skvěle sedly, vyhovují mi, používám je prakticky denně a klidně bych si objednala i některé další produkty této značky. Netvrdím, že všechny věci budou super (např. o rtěnkách jsem četla, že jsou hrozné a vysušují), ale v případě těchto produktů podle mě platí ,,za málo peněz hodně muziky" :)

Co vy a Makeup Academy?
Máte nějaké produkty této značky? Jak jste s nimi spokojené?



15 komentářů:

  1. ta paletka Poptastic je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teměř denně používám paletku Undressed, jsem s ní spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. K dalsim produktum bych rekla ze rtenky mam rada, ale vubec nemam rada jejich produkty na plet (make-upy a primery). Jsou tam vyjimky ale spis teda ne-e. x

    OdpovědětVymazat
  4. Mám pouze paletku stínů, protože zbytek mé objednávky nějak nedorazil. S paletkou jsem stoprocentně spokojená, je úžasná a ráda bych si koupila další :)

    OdpovědětVymazat
  5. Znovu jsem si uvědomila, že tu paletku s přírodními barvami nutně potřebuju! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Téééda ta paletka poptastic má krásné barvy! :)) A ten lak se mi také líbí..

    Jinak já mám od Mua jen rtěnku a musím říct, že pigmentace nic moc, ale mám jí celkem ráda..:)) Je to totiž barvička, co jsem dlouuho sháněla...!

    OdpovědětVymazat
  7. Obidve palety mám a spokojnosť na tú cenu :) Inak ta lícenka a bronzér vyzerá fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletku Undressed používám i s bází pod oční stíny denně. Naprostá spokojenost! :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Mám MUA paletku a též mi přijde úžasná :-) Po Poptastic a dalších paletkách s barevnými stíny jsem taky pokukovala, ale nakonec jsem usoudila, že bych je fakt nevyužila. Nicméně jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  10. Na paletku Undressed mam zalusk uz dost dlho...neviem sa vsak stale rozhybat, ci si ju mam kupit, alebo nie :) Ale po tvojom clanku som viac naklonena k ano :)

    Tina z Make up Addict

    OdpovědětVymazat
  11. Paletku očních stínů - Undressed mám a jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zvažuju, že si paletku Undressed taky objednám, vypadá fakt dobře a stíny do hněda mám nejraději:))

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí se mi ta v zemitých barvách :) Tu bych využila.. :) Vypadá moc dobře. I další produkty mě zaujaly :) V.

    OdpovědětVymazat
  14. Tie paletky by som brala ! ♥ A potom tie laky :)

    + Pozývam Ťa k sebe na giveaway :) ↓
    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-oasap.html

    OdpovědětVymazat
  15. Mám čtyři paletky stínů a nemůžu si je vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat