17. dubna 2013

Day 7: Black and white nails

Váhala jsem, kam nehty, které vám dnes ukážu, vlastně zařadit - zda do dnešního sedmého dnu Nail challenge ve znamení black and white, nebo až do 13. dnu, kdy přijde na řadu zvířecí vzor. Dnešní nehty jsou totiž inspirovány zebřím vzorem. Jelikož ale dokonale splňují zadání černobílých nehtů, rozhodla jsem se je zařadit sem a na téma zvířecího potisku vymyslím něco dalšího :)



Postup na vytvoření zebřích nehtů je úplně jednoduchý - nejprve jsem nanesla ve dvou vrstvách jako podklad bílý lak, v mém případě můj oblíbený miniColorama od Maybelline v odstínu 51 French white, a poté nakreslila zebří pruhy černým lakem za pomocí tenkého štětečku. Tento lak jsem si koupila v domnění, že bude mít tenký štěteček na zdobení, ale po otevření jsem zjistila, že je štěteček klasický. Vzala jsem ale tenký šteteček z jiného laku, takže problém vyřešen :) Nakonec jsem vše přetřela rychleschnoucím topcoatem (klasicky Top sealer od Essence). To ale bohužel vedlo k tomu, že se černý lak trochu rozmazal, možná jsem měla počkat a nechat ho pořádně zaschnout. Každopádně zebry svůj vzor taky nemají úplně dokonale vykreslený, takže to aspoň přidalo na autentičnosti :)
(Na poslední fotce jsou nehty vyfocené ještě před topcoatem, nerozmazané)



Co na tyto zebří nehty říkáte? :)


PS: Taky se vám s příchodem jara (no, někdy to spíš vypadá už jako léto) zvedla nálada o 100% ? Mně rozhodně a moc si tohle počasí užívám, doufám, že vy taky! :))

13 komentářů:

  1. Nehty jsou překrásné a s počasím to mám stejně! Mám taky strašně fajn náladu. A já být tebou, tak přiště udělám leopardí nehty :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) A leopardí mám v plánu, přecejenom těch zvířecích motivů zase tolik na výběr není :D :)

      Vymazat
  2. Naprostá nádhera, jsi strašně šikovná, možná to někdy vyzkouším také, je to úchvatné a zebru miluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to jsem viděla ve tvém včerejším článku :D :) Mimochodem, nádherné botičky! :)

      Vymazat
  3. potřebovala bych někoho, kdo by mi to namaloval, já bych zvládla akorát ten bílý podklad :D A tak mě naapdá, že by to vůbec nemuselo být špatné třeba i s fialovou místo černé, ten vzor vypadá skvěle a byla by to taková zebra nezebra :))
    a počasí mi radost moc nedělá, nějak jsem zapomněla, co mám nosit, já miluju kabáty! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Zebrí vzor milujem, či už na nechtoch alebo na doplnkoch, nedávno som si dokonca robila zebrie srdiečka na nechty :) Tie tvoje sú však tiež veľmi podarené a lepšie si dnešný čiernobiely deň challengu zvládnuť nemohla :) A s ty počasím som na tom podobne, užívam si ho naplno a energie mám na rozdávanie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, ty jsou super, už vím co si na nehtech vykouzlím :D:))))
    Na mém blogu probíhá GA, jestli budeš chtít můžeš se zúčastnit, budu jedině ráda :) http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. these zebra nails are super cool! amazing skills into creating those patterns :)
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Bože to je úžasný! Nikdy bych si to tak krásně neudělala, na tohle jsem anti talent

    OdpovědětVymazat