22. března 2013

Stay matt lip cream

Když jsem poprvé viděla nové produkty od Essence, jednoznačně nejvíc mě zaujal tento produkt na rty - Stay matt lip cream. Jedná se o matný ,,krém" na rty, který se sice na první pohled může zdát jako matný lesk, ale je to spíše matná tekutá rtěnka. Nanáší se klasickým aplikátorem jako lesk, díky kterému můžete precizně vykresit kontury rtů. Na rtech dobře drží a pigmentace tohoto lip creamu je perfektní! Funguje v podstatě stejně jako tzv. lip tint - do rtů se vpije, a proto se nemusíte bát např. obtisknuté barvy na skleničce a také se dočkáte dlouhodobé výdrže. Jak už to ale bývá, když produkt na rty dlouho vydrží, nemůžete čekat příliš hydratace. Před jeho aplikací je proto dobré přetřít rty balzámem, ale i tak je možné, že po nějaké době vám lip cream začne na rtech trochu ,,cuckovatět".



Než jsem si tento produkt kupovala, zhlédla jsem na facebookových stránkách Essence fotku všech odstínů lip creamu. Bylo mi jasné, že odstíny nemusí přesně odpovídat realitě, ovšem odstín 03 Soft nude, který jsem si já pořídila, opravdu neodpovídá ani trochu. S nude barvou to podle mě nemá vůbec nic společného, je to spíš taková hnědo-oranžová, což se mi na mých rtech zrovna moc nelíbí, dávám si ho proto jen v tenoučké vrstvě. Moc se mi líbí dva výrazné odstíny: Smooth berry a Silked red, což jsou výrazná malinová a krásná červená barva, ale díky zmiňované obrovské pigmentaci bych si na tyto odstíny netroufla :) Čtvrtým odstínem je světle růžová Velvet rose. Tento produkt seženete v drogériích za 54, 90 Kč :)


Za mě tedy zajímavá novinka, která v našich drogériích chybí, takže určitě stojí za povšimnutí. Na druhou stranu je to ale produkt, bez kterého se já osobně obejdu a raději použiju balzám nebo hydratační rtěnku :)

Co vy a lip cream?

19 komentářů:

  1. Já jsem na něj nedávno koukala v drogerii, ale zase jsem ho vrátila, nějak mě neoslovila barevná škála :)

    OdpovědětVymazat
  2. jsem z něj zklamaná. na rtech mi vydrí cca 2 hodiny, což není moc dobrý výkon :( všichni píší, že jim na rtech drží skvěle,to ale já říci opravdu nemohu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký máš odstín? Ty dva výraznější jsou na tom prý o dost lépe :)

      Vymazat
    2. 01, tak tím to možná bude. Je to jeden z těch dvou světlejších odstínů.

      Vymazat
  3. ty jo, ale vypadá to fakt luxusně!

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo!!! Na tvých rtech vypadá úplně nádherně! Ani bych neřekla podle fotky v tubičce, že ten odstín bude tak pěkný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Já z toho odstínu teda zrovna nadšená nejsem, ale děkuju moc :)

      Vymazat
  5. strašne,strašne,strašne,strašne,strašne,strašne sa mi páči! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Páni! Na rtech to vypadá velice dobře !! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Koukala jsem na něj v drogerce, ale žádný odstín jsem si nevybrala..:( Buď moc světlý, nude, nebo zas moc tmavý :( :D tak jsem to tam nechala..

    Tobě ale na rtech vážně sluší a vypadá hezky

    OdpovědětVymazat
  8. krásna farba !

    http://pajameysik.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. ten úžasný, máš krásné rty :)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. slečna tvoje fotky vydáva za svoje
    http://nail-blogger.blogspot.cz/2013/02/blog-post.html?m=0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za upozornění :) Jak se tak dívám, tak slečna tam zřejmě moc svých fotek nemá a každým článkem se ,,inspiruje" někde jinde...Tohle kradení fotek tu ale je, stále bude a nikdo s tím nic neudělá, tak asi nezbývá, než to vzít tak, že se někomu ty fotky zřejmě líbí, když je vydává za své... :)

      Vymazat
  11. Krásné, škoda, že mám celoročně popraskané rty.. -__-

    OdpovědětVymazat