14. července 2012

Turbo Dry Top Coat

Znáte Top Sealer pro rychlé schnutí laku od Essence? Určitě ano :) A znáte Turbo Dry Top Coat od NYC? Já jsem na něj četla jedinou recenzi, na základě které jsem tento top coat musela vyzkoušet. Jinak jsem o něm ale neviděla ani zmínku, takže bych vám ho ráda představila, protože za to určitě stojí.

O prvním zmíněném rychleschnoucím nadlaku jsem se na blogu zmínila už několikrát, článek jsem mu věnovala tady. Byl mým věrným pomocníkem při každém lakování, po nějakých dvou měsících se ale začal táhnout a lakování s ním už nebylo zrovna nejlepší. (Mimochodem, při posledním lakování s ním jsem si ho na nehty jedné ruky ještě dala, na druhou ruku už ale nevystačil a přestože jsem šla spát až tak za tři hodiny, na nehtech, kde jsem nadlak neměla, jsem měla opět obtisklý polštář, takže bez rychleschnoucího nadlaku už ani ránu! :)) 
Bylo potřeba si koupit nový, ale pak jsem právě narazila na tuhle novinku od NYC, tak jsem neváhala a vyzkoušela. Musím říct, že Turbo Dry Top Coat je snad ještě lepší než Top Sealer - má totiž tekutější konzistenci, což mně osobně vyhovuje víc a myslím, že díky tomu i dýl vydrží a nebude mít tendenci tuhnout tak jako Top Sealer. Narozdíl od Top Sealeru, který je v černém obalu, takže vůbec nemáte přehled, kolik laku zbývá, je Turbo Dry Top Coat v průhledné lahvičce, což je pro mě velké plus. Nadlak slibuje zaschnutí do 60 vteřin, tomu bych teda úplně nevěřila, ale do pár minut jsou nehty suché a můžete dělat cokoliv, lak se vám už nepoškodí :) Výdrž je srovnatelná s Top Sealerem, do týdne se mi začne lak po stranách malinko odlupovat, ale já stejně nemívám jeden lak na nehtech dýl než týden. A cena? 79,90 Kč, což je srovnatelné s nadlakem od Essence.

Nedá se objektivně říct, který je horší a který lepší, každému bude asi vyhovovat něco jiného. Určitě ale stojí za vyzkoušení a pokud máte zkušenost s Top Sealerem a také vám už dochází nebo tuhne, zkuste Turbo Dry Top Coat a neměly byste být zklamané :)

PS: Snad jsem vás moc nezahltila souvislým textem :))


22 komentářů:

  1. Taky jsem četla to jejich srovnání a hned mě to nalákalo si ho koupit. I když jsem si ten essencovský pořídila a taky z něj byla dlouho nadšená, ale začíná mít čím dál víc mínusů, už ani nezabrání oloupání konečků a dost mi stahuje lak z obou stran nehtu... No a jestli mi ještě začne takhle rychle tuhnout, jak říkáš, tak to teda potěš :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně co popisuješ se mi s ním po nějaké době taky stávalo..u tohoto zatím bez problému, ale je možné, že se časem taky "vybarví" :D No uvidíme :)

      Vymazat
  2. Chtěla jsem zkusit ten od essence, ale asi sáhnu po tom NYC :) Díky, skvělá recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se článek líbil, já děkuju! :)

      Vymazat
  3. no já ten dodělávám Essence a do tohodle nového nejspíše půjdu také! :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Top sealer-ov od Essence som mala asi tri kusy, potom mi však neskutočne začalo liezť na nervy to sťahovanie od kožtičky aj zo špičiek... O NYC top coatoch som čítala už na viacerých blogoch a celkom ich vychvaľovali, tak myslím, že tvoj článok ma už definitívne dokopol, aby som konečne nejaký vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to mě na něm taky začalo štvát, tenhle to vůbec nedělá, takže vyzkoušej :)

      Vymazat
  5. Od téhle značky mám linky na oči a jsou parádní:). Tak věřím tomu, že i další výrobky stojí za zkoušku:))

    Btw. zvu tě na mou giveaway :)
    http://nikolecka.blogspot.cz/2012/07/ahoj.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som uvažovala si kupit ten od essence..ale nejak som nato zabudla a nechala to tak..:Dkuknem sa teda aj na NYC :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rychloscnoutcí lak je super vynález!:D:)) Taky ho používám a neumím si představit lakování bez něj.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji :-) Jsem za něj šťastná :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá skvěle a určitě by se mi hodil, takže časem vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Super recenze, taky ho určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nějak jsem ho asi na stojanu v drogerce přehlédla. Radši to půjdu v týdnu překontrolovat a pořídím si ho! :D díky za tip :)

    http://skyandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky. Super článek =) Velice jsi mě navnadila a tak jsem si dnes musela zajít také pro tento Top Coat. Celkově se mi velice líbí Tvůj blog a příspěvky =)
    Ráda bych Tě pozvala ke sledování toho mého, budu moc ráda, když si najdeš chvilku a zavítáš ke mně.
    kkiss ( http://inhotblog.blogspot.cz/ )

    OdpovědětVymazat
  13. Kde jsi prosím NYC lak sehnala? Chodím jenom do DM a tam jsem ho neviděla. Po tvé recenzi bych ho ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat