28. března 2012

Blush

Ahoj všem :)

Dnes bych vás chtěla poprosit o radu.
Už dlouho hledám tu pravou tvářenku. Mým největším požadavkem je dobrá pigmentace a na tváři by měla nějakou tu dobu vydržet. Dávám přednost klasické pudrové, ale nemusela by moc prášit. Odstín bych si představovala nějaký broskvový (určitě ne žádný červený, po kterém bych vypadala jak Marfuša :)) Nebránila bych se objednání po internetu, ale na fotkách barvy často klamou, takže bych se na ni radši podívala v obchodě. V drogériích jsem se samozřejmě na tvářenky dívala, ale problém je v tom, že testery vídám minimálně, takže si můžu jen domýšlet, jak je asi pigmentovaná.

Proto prosím o radu vás, která tvářenka se vám osvědčila a jakou byste mi doporučili, děkuju moc! :)

  zdroj:we♥it

15 komentářů:

  1. tvářenky ze sephory jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak určitě tvářenky od M.A.C, akorát ty jejich ceny jsou takové nepěkné:(. A z broskových odstínů konkrétně třeba Pinch O'Peach, Melba, Springsheen. Úžasná barva je i od NARS - Orgasm.

    OdpovědětVymazat
  3. Nepoužívam ale po tomto články mám chuť ísť kúpiť :D

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já vyloženě nepoužívám tvářenku, ale místo toho bronzer. S každou tvářenkou si připadám jako Tebou zmiňovaná Marfuša (:-D), což s bronzerem tento pocit nemám. Růžové ani broskvové tvářenky mi nesluší, takže hnědobronzový bronzer je pro mě skvělá alternativa. Konkrétně používám od Rimmel Natural Bronzer v odstínu 025 Sun glow. Ale pozor, nesmí se to s ním přehánět, jen mírně doztracena rozetřít:) Přeju úspěšné lovení:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já tvářenky miluju a střídám jich více, ale podle toho co popisuješ tak Ti doporučuji třeba od ELF - Candid Coral nebo klasiku NARS-Orgasm :) ty já mám hodně ráda!

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Já si vystačím i s těmi levnějšími značkami a řekla bych, že jsou perfektní. Můžu doporučit novou tvářenku z limitky Marble mania od Essence. Skvělá je i krajková duo tvářenka od Dermacolu.

    OdpovědětVymazat
  8. Já vlastním od NYC,ale nedoporučuji. Jsem z ní zklamaná - práší, špatně se nanáší, musí se několikrát natřít jinak nejde moc vidět.
    Ale uvažuji buď od Dermacolu - krajkovou a nebo od Essence - takovou gelovou, je to novinka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja touzim po nove od Diora. Neprekonatelna ruzova. Ale videla jsem i krasne od levnejsich znacek. ...M*

    OdpovědětVymazat
  10. já tvářenky vůbec nepoužívám, takže ti neporadím:/

    OdpovědětVymazat
  11. já mám E.l.f duo tvářenka+bronzer a pak ještě tvářenku od Rimmel a jsem spokojená s oběma

    OdpovědětVymazat
  12. Kdysi jsem měla MAC a byla vážně moc dobrá, ale teď si vystačím i s tvářenkou Dermacol a taky si ji nemůžu vynachválit. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám tvářenku od Essence z kolekce marble mania, ta je bezvadná. Hezkou broskvovou tvářenku jsem viděla od Bourjois, jejich testery mají v každé parfumerii :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  14. Používám tvářenky od NYX, jak krémove, tak pudrové konzistence a jsem maximálně spokojená.
    Lea

    OdpovědětVymazat