24. listopadu 2011

Today's make-up

Ahoj,

taky máte období, kdy se líčíte výrazněji a pak zase míň výrazně? Já ano, jednu dobu jsem třeba i na běžný školní den používala tmavé stíny, ale teď mě to trošku omrzelo, tak volím jen stíny v tělových barvách, linku, řasenku a nude odstín rtěnky. Na následujících fotkách se na to můžete podívat :))



14 komentářů:

  1. Máš hrozně krásné oči♥ Každodenní malování máme stejné:) jen já podle toho jak stíhám tak buď řasenku, nebo nějaké ty linky:) Ty linky máš tou fixou viď?:) Nevíš kde a od jaké značky je nejlepší?:) a jestli je lepší tato fixa a nebo ty tekuté?:) A jakou používáš řasenku?:) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přirozené líčení :)
    Krásné oči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné ! Hlavně tvoje oči !! :)

    OdpovědětVymazat
  4. teres-wenley: Moc děkuju :) Ano, linky mám fixou od ELFu (www.elfkosmetika.cz). Zezačátku jsem s ní byla moc spokojená, ale po chvilce se hrot fixy roztřepil, takže se s ní maluje už hůř :( Ale za 39 Kč dobrý :) A řasenky používám většinou Oriflame-Wonder lash intense mascara a Avon-Super enchant mascara.

    Nickyna+Natty: Děkuju :))

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám taková období.. :D já mám teda momentálně to výraznější, kdy používám i tmavší stíny a docela na tom ujíždím :D ale určo zase brzo přijde "jednoduchá" doba.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano mám taky takové období, právě teď jsem přestala používat oční linky, ale myslím že za chvíli je zase začnu nosit =D. Moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  7. Já se většinou snažím vytvořit něco, mezi tím, jak nevypadat "vyblitě" a nebo s monoklem nad okem :-D Ale ty to máš zase krásné! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já to mám tak stejně :D a máš moc hezkou barvu očí a závidím ti tvé řasy :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já se líčím spíše podle toho, jak stíhám, ale ne moc výrazně :)
    btw. obdivuju ty nalíčené rty, mě se to nikdy tak nepovede :D ty fotky jsou super

    OdpovědětVymazat
  10. Zavidim kazdemu, kdo si umi udelat tekutou linku...parada:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu linku máš boží!

    http://hana-allinmyhead.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat