15. března 2013

Rimmel Match Perfection

Ahooj :)

Nehtových postů bylo za poslední dobu víc než dost, tak si myslím, že je na čase dát prostor taky jiným produktům než lakům. Věc, o které dnes bude řeč, jsem vám ukazovala asi před měsícem v new in postu, takže ji mám už důkladně ozkoušenou. A nejde o nic jiného, než o make-up od Rimmelu - Match Perfection. Tento make-up je sice častým předmětem recenzí na mnoha kosmetických blozích, já si ale myslím, že recenzí na kosmetické výrobky není nikdy dost :)



Balení
Balení nemám co vytknout, je bytelné a má praktickou pumpičku. Make-upu je 30 ml a navíc má SPF 18 :)

Konzistence
Make-up je poměrně tekutý, což mně osobně naprosto vyhovuje, nedokážu si představit, že bych si na celý obličej nanášela něco, co je konzistencí třeba jako Make-up cover od Dermacolu (skoro všichni ho používají jako korektor, určitě znáte :) ) Pokud ale máte hodně suchou pleť nebo nějaká suchá místa, bude pod make-up určitě potřeba nějaká báze nebo hydratační krém.

Krytí
Pokud chce někdo neuvěřitelně vysoké krytí, ať sáhne po již zmíněném Make-up coveru. S klasickými  make-upy přehnaně vysokého krytí většinou nedocílíte, ale zato vypadají přirozeněji a hodně viditelné nedostatky můžete vždy doladit korektorem :) Match Perfection tedy kryje tak středně, ale tady je dost individuální, jak má kdo měřítko krytí nastavené. No však můžete posoudit na fotce níže.

Finish
Na následujících fotkách můžete kromě krytí vidět, jak make-up celkově vypadá před a po rozetření. Musím říct, že jsem snad ještě neviděla make-up, co by vypadal tak svěže a zdravě, nemůžu si pomoct, ale hrozně se mi ten jeho ,,finish" líbí. Pleť krásně rozjasní, ale určitě se nemusíte bát, že se po něm budete lesknout jako disco koule :)

Výdrž
Tuhle kategorii moc nedokážu určit, mám totiž pocit, že mně na obličeji všechno drží plus mínus celý den :D Taky mi přijde, že je to dost individuální, podle toho, kdo co dělá, jakou má pleť atd.





Odstíny
Věřím, že tady si vybere každá, make-up se totiž prodává v 6 odstínech. Já mám konkrétně druhý nejsvětlejší - 103 True ivory. Mezi další odstíny patří: 100 Ivory, 200 Soft beige, 201 Classic beige, 400 Natural beige a 300 Sand. 

Dostupnost
Tento make-up seženete běžně v drogériích, minimálně v Rossmannu a DM určitě :) Ceny se dost liší, na make-up bývají často různé akce, já jsem ho třeba kupovala v Rosmannu za 134 Kč. Standardní cena se ale pohybuje kolem dvou stovek.



Musím říct, že jsem měla po přečtení několika kladných recenzí celkem velká očekávání, ale určitě mě nezklamal, naopak! Za mě rozhodně jeden z nejlepších make-upů :))

A co vy a make-upy? Který je vaší stálicí a který vás naopak zklamal?
Máte přímo tento Match Perfection? Souhlasíte s mými slovy chvály, nebo vám tolik nevyhovuje?



18 komentářů:

  1. i když já makeupy nepoužívám (dávám přednost BB) tenhle je super, mám ho ozkoušený a Rimmel celkově má makeupy skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přiznat, že i já jej mám v oblibě, zatím ho používám asi týden, tak snad mi prvotní nadšení vydrží :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa veľmi sklamal Wake Me Up od Rimmel, leskla som sa po ňom ako diskoguľa a ani odtieň mi moc nesedel. Za to Lasting Finish, taký s červeným vrchnáčikom, ten mám už druhýkrát a neviem si ho vynachváliť :) Tento tvoj som však ešte neskúšala.

    OdpovědětVymazat
  4. plánuji si ho koupit, a celou dobu jsem jen zvažovala, tak už do něj vážně půjdu! :) mimochodem pěkná recenze, moc se ti povedla :)

    OdpovědětVymazat
  5. cena je hezká, a vypadá moc hezky :) líbí se mi i modré víčko.. :) láká mě i ten s oranžovým, ale oranžovou nemám ráda, tak bych si koupila na vyzkoušení spíše tento :) já používám novinku od astoru, a jsem maximálně spokojená :) moc hezky napsaná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ačkoliv jsem o něm četla množství chvály, asi ho nikdy zkoušet nebudu. Často bylo zmiňováno, že pro slečny s mastnější pletí není úplně nejvhodnější a nejspíše by jim neseděl. Jasně, těžko to mohu vědět, když jsem to nezkoušela, ale... s make-upy od Rimmelu nemám moc dobrou zkušenost :/ Nikdy mě nezklamal Clinique, to je má make-up stálice již druhým rokem :-) Úplně nejhorší byl asi nějaký od Avonu, ale tak....to už si ni moc nepamatuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, taky si myslím, že pro mastnější pleť to ideální nebude ;) A make-up od Avonu jsem dlouho používala a ten mi teda vyhovoval, ale záleží, který to konkrétně byl a taky každé pleti bude sedět jinak. Hlavně, že máš tu svou stálici :)

      Vymazat
  7. Mám ho také ráda, ale mám sušší pleť a hrozně mi zvýrazní suchá místa, o kterých jsem ani nevěděla, že mám :/

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá recenze.. :) Měla jsem vzoreček.. Pěkně sjednotí, to se mi líbí.. ale krytí nic moc..:(

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ho, ale na pleti mi po 7-8 hodinách začíná oxidovat, takže to byl trošku problém. Zelikož moc nemusím podkladové báze, dala jsem pod něj BB cream a vydžel uplně bez problémů celý den :))

    P.s. Taky tě tak uchvátila jeho vůně ? :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to mně vůbec nedělá, ale dobrý nápad s tím BB :) A vůně je nádherná, to je pravda! :)

      Vymazat
  10. Moje spolužačka ho má a když mi ho půjčovala, tak jsem byla překvapená. :) Musím si ho co nejdřív pořídit, je to fakt super věcička a myslím, že i dlouho vydrží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně bez problémů vydrží celý den :) Je vážně super, jen do něj! :)

      Vymazat
  11. Super je, je to moj najoblubenejsi makeup, pricom som vyskusala hadam uz vsetko, podla mna o triedu lepsi ako Vitalumiere aqua od Chanel! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Včera jsem ho koupila v akci v DM (kuponky za 150 bodu - 50 % sleva) za 109! :) dneska ho mám poprvé a je nestkutečně jemný, zatím spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  13. Koupila jsem ho ve slevě z nouze...a jsem moc ráda! vypadá i na světlé pleti přirozeně, při opakovaným ťupkování kryje i horší nedokonalosti takže korektor není třeba a stačí pak nanést jen líčka a pleť vypadá dokonale. To jsem ani nečekala!!

    OdpovědětVymazat