27. března 2013

Day 5: Blue nails

Hezké středeční odpoledne :)

Předchozí nehty z Nail challenge se nesly v duchu zelené (v mém případě mint) barvy. Dnes zelenou sice vystřídá modrá, ale můj vztah k nehtům v modrých odstínech zůstává stejný jako u těch zelených. Modré laky totiž normálně nepoužívám, jelikož se mi na nehtech moc nelíbí. Tedy alespoň na mých nehtech, u některých slečen se naopak na modré nehty nemůžu vynadívat :) 

Doma jsem sice nějaké starší laky v modrých odstínech měla, ale chtěla jsem si pořídit královsky modrý krémový lak. To byl ale velký problém, žádný takový jsem v drogérii nenašla. Nakonec jsem šáhla po obyčejném laku Classics v odstínu 192, který je k sehnání v menších českých drogériích za pár korun. V obchodě se tvářil, že je čistě krémový, nicméně doma jsem zjistila, že obsahuje malinké třpytky. Nehty, které uvidíte na následujích fotkách, jsou až třetím výtvorem. Nejdřív jsem je chtěla totiž něčím ozvláštnit, lepila jsem na ně různé kamínky, zapojila jsem i černý lak s modrými třpytkami, ale všechno to působilo tak nějak přepláceně, kýčovitě...zkrátka v takové výrazné barvě, jakou modrá pro mě určitě je, se nevyplatí moc experimentovat a ve výsledku opět zvítězila jednoduchost :)

Přece jenom jsem ale chtěla zkusit něco jiného, než jen všechny nehty nalakovat jedním lakem. Na prsteníček jsem proto použila ten stejný lak (Catrice, 540 Am I Blue Or Green?), který jste viděly v minulém nehtovém postu, abych mu ale přidala nádech do modra, přimíchala jsem k němu kapku základního modrého laku (Classics, 192), který jsem použila na ostatní nehty. Ani ten ale nezůstal úplně v původní podobě, do toho jsem totiž zase přimíchala kapku již zmíněného laku od Catrice, a tak byl ve výsledku o odstín světlejší než v lahvičce :)


Jak se vám výsledný efekt na mých nehtech líbí?
A jak jste na tom s modrými laky vy, taky preferujete jednoduchost nad experimentováním?

20 komentářů:

  1. Páni, to je barvička.:) moc hezké :)

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle krásně modrý lak sháním už pěkně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne si sa s tým vyhrala, jedna kvapka tam, jedna tam a výsledok je veľmi pekný :) Ja na nechtoch experimentujem stále a v poslednej dobe sa mi modré laky páčia stále viac a viac :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wawawoo, tak to je naprostá paráda!!! Úžasné!

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůů, tak to je rozkošný!!! :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné barvy, modrou mám v poslední době fakt ráda!

    Normálně tohle nedělám, ale když bude mít blog narozeniny a jediný způsob, jak to s čtenářkami oslavit je uspořádat giveaway, tak tě na ní zvu ...http://janeandherworld.blogspot.cz/2013/03/narozeninova-giveaway-birthday-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Jo, kombinace je pěkná :) Ten lak od Catrice mám taky, je to super odstín :) Taky ráda občas zkouším různé experimenty :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. hezké barvičky i hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  9. wow, krásne :o) ani by som nepovedala. že modré nechty možu byť tak dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow!! To jsou tvoje pravé nehty?? Jinak ti to moc sluší!! Mě se taky modrá líbí jen na někom a ty jsi super!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou moje :) Mně se právě na sobě moc nelíbí, ale děkuju :)

      Vymazat
  11. Moc pěkné! Já modrou nosila někdy v 15, od té doby se mi moc nelíbila, ale současné odstíny mě zas dostávají :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  12. mám oblíbený tmavě modrý lak - a jak tak koukám, pořídím si i nějaký světlý :D akorát bych potřebovala mít stejně krásné ruce a nehty :) jojo

    OdpovědětVymazat
  13. Och tie nechty sú dokonalé :) ja mám najradšej francúzsku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné barvy:) a máš úplně hezké nehty, fakt ti závidím..tymoje se mi pořád lámou, třepí no hnus

    OdpovědětVymazat
  15. tak toto vo mne evokuje leto, vodu, teplo, bazén....ach:)

    OdpovědětVymazat