19. listopadu 2012

French manicure

Občas mám chuť nechat svoje nehty trochu odpočinout od nánosů barevných laků v několika vrstvách a dopřát jim něco lehčího a jednoduššího, ale přesto pěkného a efektního. To pak většinou na řadu přijde francouzská manikúra, která je nadčasová a patří k nejoblíbenějším úpravám nehtů. Je to sice malinko pracnější než klasické nalakování celého nehtu, ale těch pár minut navíc za to určitě stojí :) Dříve jsem si francouzskou manikúru dělala za pomocí šablonek k tomu určených, ale dá se to úplně v pohodě zvládnout i bez nich.
Tentokrát jsem zvolila ten nejjednodušší způsob - nalakovala jsem špičky nehtů dvěma vrstvami bílého laku (miniColorama: 51 French white) a přetřela dvěma vrstvami průhledného, rychleschnoucího laku (Essence: Better than gel nails - top sealer high gloss). Ozvláštnit by se tato manikúra dala třeba zdobicím lakem nebo pomocí kamínků na nehty, ani jedno jsem ale u sebe zrovna neměla, proto jsem zvolila tuhle jednoduchou variantu.





A jak se francouzská manikúra líbí vám?

14 komentářů:

  1. francúzsku manikúru mám veľmi rada ale rada experimentujem tak že bielu zamením za nejakú šialenú inú ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Francii miluji, ale nehty musím mít delší. V poslední době si francii nedělám vůbec, protože mám tak odporně zažloutlé nehty, že by výsledek asi ani za moc nestál. A to používám vždy podlaky.

    S francií nehty a ruce vždy vypadají čistě a upraveně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. nosím jenom francii. mám šikovnou nehtařku, které mi je potáhne mé dlouhé nehty gelem, takže žádné lepidlo a šamplony, a přirozená francie držící jeden měsíc je na světě. nesnáším barevné nehty, nesnáším ty různé zdíbítka atd, jsem na tento jednoduchý styl, který se hodí ke všemu :)
    mimochodem, máš moc hezké nehty!

    OdpovědětVymazat
  4. NÁDHERNÉ NEHTY! :-) Moc se ti to povedlo! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. V jednoduchosti je krasa, ale momentalne mam take experimentalne obdobie :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné a decentné :)

    http://pajameysik.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné nehtíky:)
    Zvu tě k sobě na giveaway :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. krasne, presne podla mojej chuti:)

    OdpovědětVymazat
  9. Francii miluju, je taková jednoduchá a čistá :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné, já před nedávnem přispívala s podobným článkem :) Francii miluji, hodí se do práce, školy, na pohovor ..v jednoduchosti je zkrátka síla.

    POZOR! Giveaway u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tě holka miluju :) Konečně jsem zjistila, co bylo špatně na našem razítku od essence ..super :) a Děkujůůů

      Vymazat
    2. Myslíš u toho staršího článku o razítkovací sadě? :) Holky v komentářích psaly, že tam byla ještě druhá, skoro neviditelná fólie, nicméně mně to s těmi razítky stále nějak nejde :D
      Ale super, že tobě to jde :))

      Vymazat