1. září 2012

Hello, September

Hezkou sobotu :)

Po delší odmlce jsem zpátky! Myslela jsem si, kolik bude přes prázdniny volného času a jak budu každý den přidávat nový článek, ale opak je pravdou, času bylo mnohem míň než přes školní rok a prázdniny hrozně rychle utekly...A myslím, že nejsem sama, komu to tak přijde... :)

Jak jste si léto užily?? Můžete mi napsat, kde jste všude byly, co jste zajímavého zažily nebo jestli jste většinu volného času trávily třeba na brigádě, jsem zvědavá! :))

Na to, co jsem dělala já, se můžete podívat na následujících kolážích, které jsem pro vás vytvořila. Je to sice jen malý zlomek fotek z mých prázdninových dnů, ale pro ilustraci určitě postačí. První koláž je složená převážně z makro fotek z foťáku, druhá pak z fotek z mobilu. 

Mějte se moc pěkně, užijte si víkend a příště jsem tady už s klasickým kosmetickým nebo nehtovým článkem :)

25 komentářů:

  1. Krásné fotky.
    Já si teda prázdniny moc neužila, už nejsem student a tak při práci už to funguje trošku jinak a dovča mě ještě čeká. Ale souhlasím, když je venku sluníčko, tak na články není čas ani síla :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alespoň si pak toho volna mnohem víc vážíš :) Dovču si pořádně užij! A děkuju :)

      Vymazat
  2. úúžasně fotíš!
    já většinu času strávila na brigádě (no.. vzhledem k tomu že jsem tam kolikrát byla i 16h denně tak spíš v robotě :DD).. volno mi teprve začíná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 16h v práci je masakr, ale aspoň teď nebudeš mít v peněžence (třeba na podzimní nákupy) prázdno :)) Užívej si zasloužené volno! :)

      Vymazat
  3. Páni, ta první koláž se mi moc líbí. Pro milovníka přírody, jako jsem já, je to pokochání pro oči :D. Už se moc těším až zase budeš psát!
    Já jsem prožila celé prázdniny skoro doma. Na dovolenou nejezdíme ani na výlety. Ale byla jsem na prázdninách u tety, takže tam jsme alespoň výletovali a já jsem se podívala na hrad Pernštejn, klášter Porta Coeli, Olympii v Brně a podobně :D. Ale letošní prázdniny se mi líbily a zas tak nudné nebyly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležité je, že sis je v rámci možností užila :) A jsem ráda, že se koláž líbí :)

      Vymazat
  4. nádherné fotky!:) a už se těším na další články..
    co se týká mého léta, tak já ho pojala tak nějak relaxačně, byla jsem na dovolené, pak na pár výletech a jinak jsem si "válela šunky doma" :D tzn. chytala bronz, když to šlo, hodně četla.. samozřejmě lakovala:) před maturitním ročníkem jsem prostě chtěla být odpočatá, ale ještě měsíc by mi bodl..:/:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvěle jsi to léto pojala :) Věřím, že by ještě další měsíc bodl, ale ber to tak, že po maturitě budeš mít prodloužené prázdniny :) A děkuju!

      Vymazat
  5. :O super fotky. Strašně to uteklo, přijde mi to jako včerejšek, když jsem byla poslední den na základce :// Léto jsem strávila hlavně na brigádě, kde jsem potkala spoustu příjemných a nových lidí a jsem za to ráda. A samozřejmě jsem získala zkušenosti, které se hodí. Následně jsem si odpočinula u moře, pár dní na chatě a u tety v Jižních Čechách. Byly to jedny z nejlepších prázdnin :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, je vidět, že sis je užila :) Tak hodně štěstí na střední! :)

      Vymazat
  6. Nádherne fotkyy :) Krásne fotiš :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne fotky... kludne rob aj dalsie kolaze, mna taketo obrazkove criepky zo zivota inych ludi velmi bavia :-).
    PS: Ta kozicka je naj! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nebude materiál na normální článek, není problém :) Děkuju!

      Vymazat
  8. woooow ;) překrásné fotky :) můžu se zeptat, jaký máš foťák? :) super kvalita, i tím mobilem jsou krásné fotky :))) Tyhle koláže mě moc baví :) Je vidět, že sis prázdniny užila :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuju :) Mám obyčejný digitální foťák Olympus, teď bohužel nevím přesně typ..Makro má docela kvalitní a jinak taky není špatný, ale třeba na zrcadlovku to nemá. A fotky z mobilu jsou teda docela nekvalitní, ale jak jsou zmenšené v té koláži, tak to tak nevypadá. Ale děkuju ještě jednou za pochvalu :)

      Vymazat
  9. Těším se na tvé články!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné obrázky, tos musela mít úžasný léto! Já si užila hlavně stěhování z Itálie a tropické teploty. Těším se na další články a zítra přeju vykročit tou správnou nohou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se naštěstí dnešní první školní den ještě netýkal, škola mi začíná až někdy za dva týdny, ale i tak děkuju, ono to totiž už rychle uteče... :)

      Vymazat
  11. Moc krásné fotky...mě také léto hrozně uteklo a přijde mi, že jsem přispívala daleko méně než ve školním roce...takže jsem na tom naprosto stejně...já za prázdniny stihla brigádu, dovolenou a různé výlety...a také 1. giveaway :) Teď běží ta další (druhá) a na konci září bude vyhodnocení na což se stráááášně těším. Miluji, když můžu lidi obdarovávat. :)

    Přeji Ti hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono nakonec na frekvenci přidávání článků nezáleží, hlavně, že sis léto užila :) Děkuju a tobě taky pěkný den! :)

      Vymazat