29. června 2012

Red wine

Ahojte :)

Ozývám se po delší době, ve škole toho bylo poslední dobou moc, takže na ostatní věci už moc času nezbývalo. Zkoušky už mám ale za sebou, takže od teď se můžete těšit na články s mnohem větší četností :)

V dnešním článku bych vám ráda ukázala lak od Avonu, který mě moc mile překvapil. Už nějakou dobu mi ležel doma a moc jsem se do lakování nehrnula, protože jsem měla z dřívějších zkušeností s laky z Avonu zafixované, že nic nevydrží. Laky z téhle řady mají rychle zasychat, což můžu potvrdit, schnul bleskově. Co se týče výdrže - při každém lakování už se neobejdu bez Top sealeru (o kterém jste si mohly přečíst tady), takže nedokážu posoudit jakou výdrž má samotný lak. S nadlakem mi ale vydržel zhruba týden.

Pro větší přehlednost vám celkové hodnocení opět shrnu v bodech:

odstín: red wine
krytí: Bezvadně kryje už v 1 vrstvě!
konzistence: Hodně tekutá, což mně ale vyhovuje.
schnutí: Samo o sobě rychlé, s top sealerem bleskové.
štěteček: Tenký, symetrický, bez problému.
výdrž: cca týden
cena: V Avonu se ceny hodně mění, ale často je na laky nějaká akce. Cenové rozmezí přesně nevím, ale řádově tak od 80 do 150 Kč. Vzhledem k velikosti a kvalitě laku ale myslím, že je cena celkem příznivá :)


A jaké zkušenosti máte s laky od Avonu vy? Líbí se vám tmavší odstíny laků nebo dáváte přednost světlejším odstínům?


PS: Zítra končí Giveaway, tak se ještě zúčastněte :) A zítra také končí soutěž o zrcadlovku na votočvohoz, tak mi prosím klikněte na okýnko votočvohoz napravo v menu, děkuju moc!
PS 2: Užívejte prázdniny :))

13 komentářů:

  1. Já jsem spíš na světlejší odstíny, ale tenhle rudý vypadá pěkně =)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho si chci objednat nějaký lak od avonu a ty jsi mě přesvětčila příště si alespoň jeden objednám:)

    OdpovědětVymazat
  3. jeeej, to je nadherna cervena! paci sa mi, ze je to cervena a nie nie je do oranzova, alebo do ruzova, ako to u cervenych lakov casto byva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je to ve skutečnosti spíš rudá, ale máš pravdu, že je to čistě červená a neobsahuje odstíny žádných jiných barev :)

      Vymazat
  4. Lak od Avonu jsem měla kdysi a je pravda, že stál za starou bačkoru. Ale za tu dobu už mohli je vylepšit. Já ale zůstávám věrná lakům od Essence z řady Colour and go :)

    OdpovědětVymazat
  5. nádhená farba. prosím ťa to máš svoje nechty? a čo je dobré užívať, mne sa totiž strašne třepí a lámu. ked mi aj narastú tak iba na pár dní a polámu sa

    http://nadkinsvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem měla ten stejný problém a vůbec netuším, čím to je, že mám teď nehty relativně pevné. Ale vždycky když je mám už delší, tak se nějaký nalomí a musím je všechny zkrátit. Asi jsem ti moc neporadila, ale můžeš se v blízké době těšit na článek na téma péče o nehty, tak třeba se dozvíš víc :) Jinak já žádné tablety na podporu nehtů nepoužívám, ale zkus Biosil, slyšela jsem, že na nehty opravdu pomáhá :)

      Vymazat
  6. Nádherná barva :)


    http://sakfashion.blogspot.cz/(giveaway)

    OdpovědětVymazat
  7. Vendy, to ti bohužel moc neporadím, protože sama nevím :D Ale čekej článek o nehtech :)

    OdpovědětVymazat