9. května 2012

Better than gel nails top sealer vs. Express dry drops

Dnes si dáme takovou netradiční recenzi - srovnání dvou produktů od Essence pro urychlení schnutí laku na nehty.


 1. Express dry drops

Express dry drops (rychleschnoucí kapky) slibují rychlé zaschnutí čerstvě nalakovaných nehtů. Stačí aplikovat 1-2 kapky a nehty by vám za 60 sekund měly zaschnout.

Můj názor :
Musím říct, že ze začátku mi celkem vyhovoval, ale poslední dobou mi na nehtech dělá nepěkné hrudky a bublinky. Nehty po něm sice zdánlivě uschnou, ale jen povrchově. I když jdu za několik hodin spát, ráno se probouzím s otlačeným polštářem na nehtech.
No však na fotce posuďte sami:


2. Better than gel nails top sealer


Better than gel nails top sealer (krycí lak) není primárně určen k rychlejšímu zaschnutí laku. Nehty mají být díky němu lesklé a mají dosáhnout vzhledu gelových nehtů.

Můj názor :
Četla jsem o něm na hodně blozích a vždy jen pozitivně, přesto jsem při jeho koupi pořád váhala. A teď? Lituju, že jsem si ho nekoupila už dávno! Stačí jedna vrstva tohoto nadlaku a lak pod ním se krásně vytvrdí a do pár minut můžete dělat, cokoliv budete chtít :) A ještě navrch opravdu dodá vysoký lesk a vzhled gelových nehtů. A to, že s ním nehty vydrží ještě mnohem dýl než bez něj, je třešnička na dortu!

Závěrem můžu snad jen vyzvat všechny, kteří top sealer ještě nevlastní, ať jdou určitě do něj! Věřím, že nebudete zklamané :) Já už top sealer nedám z ruky a naopak kapky poletí do koše :))


A co vy? Vlastníte některý z těchto produktů? Jaký na něj máte názor?

PS: A když už jsme u Essence, zkuste štěstí tady a vyhrajte produkty z nové kolekce Rebels! :)

19 komentářů:

  1. Tak to jsem potřebovala "slyšet", nad koupí top sealeru váhám už dlouho, někdo říká to, druhý zas ono, ale zkusím ho a basta fidly :-D A není ten oranžový Classics? Podle odstínu a výsledného efektu se mi tak zdá, pořídila jsem si ho nedávno, zrovna ho mám na nehtech, ale musela jsem na třikrát předělávat, protože se mi pokaždé vytvořili stejné hrudky :-/ Přitom ta barva je tak krásná....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem na něj teda četla snad jen pozitivní recenze :) Jojo a je to ten lososový Classics z giveaway (mám stejný a byl tu o něm i článek), ale tohle není chyba toho laku, to je právě výsledek těch kapek. Tak nevím, co ten tvůj blbne, já si ty laky právě nemůžu vynachválit :) No a do top sealeru určitě jdi a pak dej vědět, jestli jsi spokojená :)

      Vymazat
    2. Joo, ta negativní recenze bude asi ode mě, viď Téro :-D Mně nevyhovuje, dělá mi na nehtech neplechu :)

      Vymazat
    3. Jojo, od Tebe, limetko :-D
      Claire, jojo, vím, že si tu o něm psala, ale asi jsem částečně taky tele já, protože když už jsem to nalakovala na poněkolikáté, tak drží festovně... :-)

      Vymazat
  2. Nevlastním ani jeden, a tenhle lak bych potřebovala, protože si hodně často potřebuju nalakovat nehty tak nějak na rychlo) Takže ten černý, děkuju za tip!)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kapky vypadají fakt divně, myslím, že ani to druhé si nekoupím, nepřijde mi to jako nějaká nutnost, ale určitě je to zajímavé :) Pamatuju si, jak ještě byl na zaschnutí laku nějaký sprej, který ale vůbec nefungoval, tak se to zase posunulo dopředu no :D

    OdpovědětVymazat
  4. Po první pozitivní recenzi jsem si koupila ten top sealer, a už bych ho nedala z ruky:) Je to velmi příjemná změna, když se nebudím s polštářem a vlasy obtištěnými na nehtech:D Rozhodně doporučuju!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezká recenze! Zítra vletím do DM :))

    OdpovědětVymazat
  6. Nci z toho nemám, ale zní to zajímavě:) A hlavně máš nádherný nehty^^

    OdpovědětVymazat
  7. Já určitě plánuji ten top sealer, teď mám konečnou fázi nad lak přímo z nehtařského obchodu a už mi dochází =)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já používám ty kapky a vždycky jsem si myslela že ty hrudky a bubliny má právě z laku :D Takže dám na tvojí radu a vyzkouším ten nadlak :))

    OdpovědětVymazat
  9. Vohooo tak to ho asi vyzkouším, protože nikdy nemám nehty tvrdé ještě druhý den a vždy mi to zkazí radost, protože si s lakováním pohrávám a pak to vždy zabijou otlačené peřiny, schrnuté špičky nehtů po podrbání a otisklé vesměs všechno. Děkuji za tuhle recenzi, určitě po tomto článku lak vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  10. top sealer mám doma taky a nemůžu si stěžovat:) asi si koupím ještě jeden do zásoby:)

    OdpovědětVymazat
  11. a já používám oba produkty dohromady :D nejdřív ten "lak" a pak dám kapky a nemůžu si stěžovat!!!! :) už bych bez toho nemohla být ...
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. ten top coat chcem uz dlhsie, bohuzial u nas je len v druhom stojane, a kvapky mam, ale mam z nich dojem,ze vytvrdia len povrch, pricom lak pod nim este nie je celkom uschnuty..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. nad tým Better than gel nails top sealer som rozmýšlala už dlho :D tak si ho teda pojdem kupit :) dakujem za rezenciu :D

    OdpovědětVymazat
  14. Better than gel nails top sealer je opravdu skvělej! Bez něho už nelakuji:) Mám na něj taky recenzi:)

    http://marsis-blog.blogspot.com/2012/04/kryci-laky-essence-better-than-gel.html#comment-form

    Holky a probíhá u mě giveaway!! Už jen dva dny! O krásné naušničky..

    OdpovědětVymazat
  15. Už si ten top sealer taky musím pořídit, ale mám teď otevřených asi 5 nadlaků, tak je chci nejdřív a jinak máš krásně upravený nehty :)

    http://barbsbeautyblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Tak doufám, že tenhle zázrak ještě seženu :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat