29. května 2012

Thank you


Mám neskutečnou radost, jste skvělí! V průběžných výsledcích v soutěži o zrcadlovku na Votočvohoz jsem totiž první edit - tak už třetí (změnilo se průběžné pořadí, ale to vůbec nevadí), a to jen díky Vám :) Vůbec jsem to nečekala, mám opravdu radost...děkuju! ♥






Zároveň bych Vás chtěla poprosit o další klikání, soutěž potrvá ještě měsíc, takže průběžné 1. místo zatím nemusí nic znamenat. Z jedné IP adresy je ale počítáno pouze jedno kliknutí, takže nemusíte klikat víckrát :)


Kliknout můžete kamkoliv v tomhle okýnku (nebo vpravo v menu), přesměruje vás to na můj profil a pak to klidně můžete zase zavřít :)

Na oplátku se zase vy určitě zúčastněte mé soutěže o paletku hnědých očních stínů a hair cuff!
PS: Přidala jsem ke giveaway možnost zvýšit si vaši šanci na výhru - když budete někde mou soutěž sdílet, můžete přidat druhý komentář :)

25. května 2012

Neon make-up

Dnes mám pro vás ukázku žluto-oranžového neonového líčení. Postup bohužel vyfocený nemám, ale je to úplně jednoduché - chce to jen dobře pigmentované výrazné stíny (anebo si pomoct bílou tužkou jako podklad pod stíny pro větší pigmentaci) a malou dávku zručnosti :) 

Žluté stíny jsem nanesla do první poloviny víčka, do druhé směrem ven pak oranžové. Přechod mezi nimi je pak potřeba rozblendit štětcem. Do záhybu jsem nanesla tmavě šedý třpytivý stín a pod obočí bílý třpytivý stín pro rozjasnění. Vše jsem doplnila linkou a řasenkou a neonové líčení očí bylo na světě :)

Napište mi, jak se vám tohle líčení líbí a nezapomeňte se zúčastnit soutěže tady!:)

Hezký víkend!

















21. května 2012

Giveaway 2

Ahoj všem! :)

Rozhodla jsem se uspořádat další soutěž, jako odměnu za vaši přízeň. Tentokrát se nebude soutěžit o laky na nehty, ale o věc do vaší kosmetické taštičky a vlasový doplněk. Vylosuju jednoho výherce, který vyhraje obě ceny - paletku očních stínů a hair cuff!


Paletku sama používám už pár let a naprosto mi vyhovuje. Má 4 krásné odstíny, které jsou dobře pigmentované a dá se s nimi vykouzlit jak jemné, tak výraznější líčení. Hair cuff je doplněk do vlasů, který se stal velmi oblíbeným a díky tomu je celkem obtížné ho sehnat. Já jsem ale měla štěstí a v H&M jsem na poslední dva narazila, tak jsem se rozhodla věnovat jeden i vám! :)

Podmínky:
1) Byla bych ráda, kdybyste byli pravidelnými čtenáři (vpravo v menu-Připojit se k tomuto webu), protože chci obdarovat někoho, koho můj blog zajímá a baví :)
2) Napsat svůj e-mail.
3) Na votočvohoz probíhá soutěž o zrcadlovku a protože je zrcadlovka můj velký sen, chtěla bych, abyste mi pomohly o tuto krásnou výhru soutěžit. Jde jen o to kliknout na tohle okýnko (buďto přímo tady nebo vpravo v menu), které vás přesměruje na votočvohoz a tím získám tolik důležité kliknutí. Nemusíte ode mě nic kupovat, prostě stačí jen kliknout. Byla bych vám moc vděčná! ♥
PS: Kliknout stačí jen jednou, počítá se totiž jen jedno kliknutí z jedné IP adresy :)

 

4) (nepovinné) Chcete zvýšit svou šanci na výhru? Dejte vědět o mé soutěži na svém blogu/facebooku/twitteru a můžete napsat druhý komentář s odkazem na stránku, kde máte o soutěži zmínku :)

Doufám, že chápete, že tady nechci nějak spamovat (sama to nemám ráda), ale tahle soutěž je na tom postavená. Takových soutěží se většinou neúčastním, ale vyhrát zrcadlovku by pro mě byl opravdu splněný sen. Takže klikejte a třeba právě vy vyhrajete tyto dvě věci ode mě :))

Soutěžit můžete do 30.6.

17. května 2012

Mini Colorama - Urban Lemon

Hezký čtvrteční večer :)

Laky Mini Colorama určitě většina z vás zná a ve své sbírce laků i nějaký má. Mně ale tento lak ve sbírce chyběl a jelikož jsem sháněla žlutý lak, padl mi do oka zrovna tento. Chtěla jsem spíš jemnější pastelovou žlutou - měla jsem vyhlídlý Mellow Yellow od Essence, ten ale původní krásnou pastelovou barvu změnil na světlounce (vyblitou :D ) žlutou se shimmerem a nechal jí stejný název...no každopádně ten už k dostání asi není a žádný hodně podobný jsem také nesehnala :( (Nevíte o nějakém laku podobném Mellow Yellow?)

Alternativou ale byl právě lak od Mini Coloramy, který je sice citrónově žlutý, ale taky mi padl do oka. Abych vás nezahltila dlouhým souvislým textem, pokusím se v bodech popsat jeho vlastnosti :)

odstín: 100 Urban Lemon
krytí: Kryje ve 2-3 vrstvách.
konzistence: Není ani tekutý, ani hustý, prostě tak akorát.
schnutí: Na to, že jsem dávala 3 vrstvy, tak poměrně rychlé. S top sealerem je ale schnutí bleskové.
štěteček: Tady pro mě nastává menší kámen úrazu. Štěteček je pro mě moc tenký, celkem špatně se mi s ním pracuje a dělá pruhy. Na fotkách to kupodivu vidět nejde, ale moc dobře se mi s ním nelakovalo.
výdrž: cca 7 dní (s top sealerem mi ale všechny laky drží neskutečně dlouho :))
cena: 29,90 Kč

Dnes trošku víc fotek, tak snad se budou líbit ;)
A určitě mi nezapomeňte nechat komentář, jak se vám líbí barva laku a jakou máte zkušenost s laky Mini Colorama vy! :)


14. května 2012

My dream list - shoes

Vysněné boty...brala bych všechny! ♥
A které se líbí vám?

9. května 2012

Better than gel nails top sealer vs. Express dry drops

Dnes si dáme takovou netradiční recenzi - srovnání dvou produktů od Essence pro urychlení schnutí laku na nehty.


 1. Express dry drops

Express dry drops (rychleschnoucí kapky) slibují rychlé zaschnutí čerstvě nalakovaných nehtů. Stačí aplikovat 1-2 kapky a nehty by vám za 60 sekund měly zaschnout.

Můj názor :
Musím říct, že ze začátku mi celkem vyhovoval, ale poslední dobou mi na nehtech dělá nepěkné hrudky a bublinky. Nehty po něm sice zdánlivě uschnou, ale jen povrchově. I když jdu za několik hodin spát, ráno se probouzím s otlačeným polštářem na nehtech.
No však na fotce posuďte sami:


2. Better than gel nails top sealer


Better than gel nails top sealer (krycí lak) není primárně určen k rychlejšímu zaschnutí laku. Nehty mají být díky němu lesklé a mají dosáhnout vzhledu gelových nehtů.

Můj názor :
Četla jsem o něm na hodně blozích a vždy jen pozitivně, přesto jsem při jeho koupi pořád váhala. A teď? Lituju, že jsem si ho nekoupila už dávno! Stačí jedna vrstva tohoto nadlaku a lak pod ním se krásně vytvrdí a do pár minut můžete dělat, cokoliv budete chtít :) A ještě navrch opravdu dodá vysoký lesk a vzhled gelových nehtů. A to, že s ním nehty vydrží ještě mnohem dýl než bez něj, je třešnička na dortu!

Závěrem můžu snad jen vyzvat všechny, kteří top sealer ještě nevlastní, ať jdou určitě do něj! Věřím, že nebudete zklamané :) Já už top sealer nedám z ruky a naopak kapky poletí do koše :))


A co vy? Vlastníte některý z těchto produktů? Jaký na něj máte názor?

PS: A když už jsme u Essence, zkuste štěstí tady a vyhrajte produkty z nové kolekce Rebels! :)

4. května 2012

Denim jacket

Ahoj :)

Kdyby mi ještě před pár měsíci někdo řekl, že budu nosit džínové bundy, asi bych se tomu zasmála. Názory se ale mění a ač si to třeba nemyslíme, jsme (neříkám, že všichni) ovliňovány módními trendy. A právě džínové bundičky se do módy vrací. 

Vzpomínám si, že byly hrozně v módě, když jsem byla tak na 1. stupni základní školy, to jsme je měli snad úplně všichni :) Ale od té doby jsem v obchodě o tento kousek oblečení ani nezavadila pohledem. No a z ničeho nic se mi džísky začaly hrozně líbit a musela jsem nutně nějakou mít!

A vy se můžete podívat, jakou jsem si vybrala a napsat mi, jak se vám líbí. 
A taky váš názor na džínové bundičky, nosíte/nenosíte?


2. května 2012

And the winners are...

Jak jsem včera slíbila, dnes se můžete těšit na výsledky mé giveaway :) 
Chtěla bych vám poděkovat, že jste se zúčastnily v tak hojném počtu - konkrétně vás bylo 99





A já už vás nebudu napínat, určitě jste zvědavé :)

1) Chtěla jsem, abyste si tiply, kolik mám momentálně laků na nehty. Správná odpověď byla 62, což jako jediná tipla správně...


...Jana z blogu Jane Beautiful! Janči s jejím přesným odhadem moc gratuluju :)

2) Druhého výherce jsem losovala...


... a štěstí se usmálo na Marsi, která má blog tady.


Holkám gratuluju, jdu jim napsat mail a vy ostatní budete mít šanci už brzy :))

1. května 2012

First May

Hezké odpoledne,

chtěla bych vám popřát krásný prosluněný první máj, doufám, že si dnešní den užíváte tak jako já :) 

Dnes mám pro vás pár tematických a inspiračních fotek, tak snad se budou líbit.
No a zítra se už můžete těšit na výsledky giveaway! :)


zdroj:we♥it