29. dubna 2012

Nude shades

Protože teploty v posledních dnech dosahují neuvěřitelných výšek, chodím teď ven jen v tílku, kalhotách a otevřených lodičkách. Nude lodičky už znáte, světlé rifle, které sice příliš nelichotí postavě, ale přesto je mám moc ráda a tílko v podobném odstínu jako boty. Jednoduché a obyčejné, ale pro mě ideální :)

Jak si užíváte prosluněné dny vy? :)


tílko + náramky -
H&M
kalhoty - Zara
pásek + boty - Tally Weijl

PS: Kdo se ještě nezapojil do giveaway, soutěžte tady - máte poslední dva dny :))

25. dubna 2012

Versatile Blogger Award

Je mi jasné, že polovina z vás je na tyto příspěvky už alergická, ale jelikož jsem byla nominovaná 5x a moc mě to potěšilo, rozhodla jsem se, že krátký článek přece jen udělám.

Za nominace bych ráda poděkovala holkám z blogů: http://jungleoflipstick.blogspot.com/, http://evelinbeauty.blogspot.com/, http://nicole-em.blogspot.com/, http://veronika-life-in-picture.blogspot.com/ a http://denivevericka.blogspot.com/.

Pravidla jsou:
1. Nominovat 15 blogerů, jejichž blog vznikl nedávno.
2. Informovat nominované o tom, že byli do Versatile Blogger Award nominováni.
3. Prozradit o sobě 7 různých informací.
4. Poděkovat tomu, kdo nás nominoval.
5. Přidat ikonku Versatile Blogger Award do svého příspěvku.

Doufám, že se nikdo nebude zlobit, když nikoho konkrétního už nominovat nebudu, protože to bylo opravdu na každém druhém blogu a už ani nevím, koho bych měla jmenovat, aniž by nebyl ještě někým nominován.
Kdo by se ale chtěl ještě zapojit, ať se zapojí a klidně mi sem hodí odkaz, ráda si přečtu, co jste na sebe práskli vy :))




A 7 informací o mně?

1. Nesnáším vstávání a zvuk budíku. S tím souvisí i to, že i když vstanu, ještě se tak hodinu "probouzím", proto nejsem schopná hned po ránu pořádně komunikovat. 
2. Nemohla bych spát s knoflíky od peřiny u hlavy. 
3. Jako malá jsem si pečlivě vystřihovala každou zmínku nebo fotku z časopisů o mých, v té době nejoblíbenějších, celebritách - moje top trojka byla Britney Spears, Shakira a Natalia Oreiro. 
4. Ještě nedávno jsem vůbec neřešila tvar svých nehtů - jeden jsem měla špičatý, druhý kulatý, třetí hranatý :D Až s blogem jsem si uvědomila, že to není nic moc, spravila tvar nehtů a stala se velkou milovnicí laků na nehty :) 
5. Často se mi poslední dobou stává, že si koupím nějaký kus oblečení a říkám si, že se mi určitě nikdy nepřestane líbit...no a za týden už se mi to samozřejmě nelíbí :D 
6.  Jsem hrozně nerozhodná. 
7. Nejsem a asi nikdy nebudu spokojená se svou postavou. Jsem schopná zhubnout třeba 10 kg, ale taky jsem schopná je během dvou týdnů nabrat zpátky. S moji váhou je to jako na horské dráze.

Tak jste se o mně aspoň něco dozvěděli a můžete mi napsat, jestli třeba máme něco společného :))

20. dubna 2012

Today's nails

Nejprve bych vám chtěla moc poděkovat za všechny komentáře, skvělou návštěvnost a přibývající čtenáře, za všechny jsem moc ráda a vážím si toho! :)


Když jsem vám vybírala laky do giveaway, vybírala jsem samozřejmě i podle toho, co se líbí mně. No a když jsem před pár dny byla v drogérii, koupila jsem si lososový lak, o kterém mi bylo hned jasné, že je hodně podobný tomu, co mám pro vás, ale až doma jsem zjistila, že je to úplně stejný odstín!
Hned jsem si nehty tímto lakem nalakovala, vyfotila a vy aspoň názorně uvidíte, co můžete vyhrát :) A dokonce se mi poprvé v životě stalo, že mi neznámý člověk pochválil lak! Takže soutěžte, protože vaše nehty s ním nikdo nepřehlédne :)

13. dubna 2012

My spring outfit

Po dlouhé době bych vám ráda ukázala můj outfit. Počasí je teď venku opravdu aprílové, takže do deštivých dnů tohle rozhodně není, ale když vysvitne sluníčko a venku je teplo, ráda se obleču třeba do mých oblíbených neonově růžovo-oranžových kalhot (Lindex), pohodlné lehoučké košile (C&A) a obuju nude lodičky s otevřenou špičkou (Tally Weijl).


Určitě mi napište, jak se vám tento outfit líbí a co nosíte v těch teplejších jarních dnech vy :)

A pokud chcete vyhrát lak na nehty a ještě jste se mé soutěže nezúčastnily, klikněte sem a hrajte o lososový nebo neonově žlutý lak na nehty! :)

10. dubna 2012

Odměna pro mé čtenáře

Protože mě moc těší vaše návštěvnost, vaše milé komentáře a přibývající čtenáři, chtěla bych vás za vaši přízeň odměnit :) Protože je můj blog z velké části o nehtech a o lacích na nehty, chtěla bych vás odměnit právě laky. Jak už jste si určitě všimli, zamilovala jsem si značku Classics charming nail lacquer. Tyhle laky jsem vybrala záměrně, protože se mě často ptáte, kde je kupuju, ale bohužel spoustě z vás nejsou ve vašich drogériích k dispozici.  Kdo čte moje články o lacích ví, že se mi s nimi bezvadně pracuje, krásně kryjí a dlouho vydrží, takže doufám, že potěší i vás! :)

Podmínky:
1) Byla bych ráda, kdybyste byli pravidelnými čtenáři, protože chci obdarovat někoho, koho můj blog zajímá a baví :)
2) Tipnout si, kolik mám momentálně laků na nehty.
3) Napsat, který lak byste upřednostnili - lososový nebo neonově žlutý.
4) Napsat svůj e-mail.

Soutěžit můžete do půlnoci posledního dne v měsíci, tedy do 30.4. 2012.
Vyberu dva výherce - prvním výhercem bude ten, který jako první uhodne aktuální počet laků, druhého vylosuju.

2. dubna 2012

Gabriella Salvete 119

Byla to láska na první pohled! Nejdřív jsem se do něj zamilovala tady a po dlouhém odolávání i na svých nehtech a mám pocit, že jiným lakem svoje nehty už nenalakuju :)

Jedná se o lak značky Gabriella Salvete v odstínu 119. Už dlouho jsem kolem něj v drogérii chodila, ale barva v lahvičce se mi zdála dost do fialova. Nakonec jsem ale odolala a musím říct, že to byl nejlepší kup za hodně dlouhou dobu. Barva je ve skutečnosti více do růžova než v lahvičce, ale jak na kterém světle. Někdy na mě působí jako taková ta baby pink, někdy je spíš do té fialkové. Každopádně barva je to nádherná jak v místnosti na umělém světle, tak na sluníčku! :)
Se štětečkem se lakuje pěkně a krásně kryje ve dvou vrstvách. Dnes ho mám na nehtech 6. den (bez nadlaku) a až na pár nedokonalostí pořád skvěle drží. Stál myslím okolo 60 Kč. 

A jak se líbí vám? :)