30. ledna 2012

Black & Gold eye tutorial

Ahoj,

dnes jsem tady po dlouhé době s make-up postem. Zkouškové období se blíží ke konci, takže mám konečně čas i na psaní nových článků, už mi to chybělo! :)
Dnes mám pro vás foto-tutorial na černo-zlaté líčení.
Myslím, že je celkem decentní a já ho využívám klidně i jako líčení na den...
Tak jdeme na to:

1) Jako podklad na celé víčko jsem použila tělové stíny od Essence v odstínu 05 adorable:



2) Jelikož jsem k líčení použila i paletku od ELFu, která sama o sobě není zrovna moc pigmentovaná, na pohyblivé víčko jsem nanesla bílou tužku od Essence (02 white divine), která zvýrazní stíny, které potom na víčko nanesu:


3) Z paletky 32 stínů od ELFu (Everyday Classics) jsem nejdříve použila zlatý (měděný) odstín, kterým jsem vykreslila celé pohyblivé víčko a u vnějšího koutku ještě i více k obočí:


4) Z černo-bílých stínů v odstínu 12 newcomer (opět od Essence) jsem použila černou ke stínování u vnějšího koutku oka:



5) Poté jsem světlý stín (opět z paletky od ELFu) nanesla do vnitřního koutku oka, pod obočí a také pod oko:


6) Pomocí černé tekuté linky od Essence jsem vytvořila linku podél oka, kterou jsem ještě malinko protáhla směrem nahoru:



7) Nakonec už jen řasenka (v mém případě Great lash od Maybelline) a líčení je na světě!

                                 
                                         Jak se vám líbí výsledek?
:)

19. ledna 2012

Pink & silver

A dnes si dáme opět nehty :) Snad vás s tím už nenudím :D Škola mi teď bohužel zabírá většinu času, takže na blog mi moc času nezbývá...ovšem vaše články si pročítám pravidelně :))
Za úspěsnou zkoušku jsem si tento týden koupila stříbrný lak od Essence s tenkým štětečkem pro vytváření různých dekorací na nehtech a také rychleschnoucí kapky.

Essence - Nail art freestyle
Je to stříbrný lak s malými i většími třpytkami, vhodný pro zdobení nehtů. Má dlouhý tenký štěteček, se kterým se poměrně dobře pracuje. Mám ho v odstínu 10 more than silver a v Rossmannu jsem za něj dala 45 Kč.

Essence - Nail art express dry drops
Tyto kapky slibují rychlé zaschnutí (za 60 sekund) čerstvě nalakovaných nehtů. Stačí aplikovat 1-2 kapky a nehty vám opravdu zaschnou. Nestopovala jsem dobu, za jak dlouho nehty uschly, každopádně už teď vím, že je to bezvadná věc, která mi usnadní život, takže všem doporučuju! :) (btw. hodně holek si chválí třeba Seche Vite, ale to já bohužel nemůžu porovnat, tohle jsou moje první kapky)
Je to 8 ml a stály 55 Kč.

Na následujících fotkách se můžete podívat, co jsem si na nehtech vytvořila tentokrát:)

13. ledna 2012

Silver nails

Tak dnes mám pro vás další nehtový post, jelikož není moc časově náročný a tak je to prozatím jedno z témat, o kterém můžu něco napsat a přidat vlastní fotky :) 
Moc se těším na to volno po zkouškách, kdy budu moct vymýšlet a realizovat třeba i originálnější články! :)

Lak je opět značky Miss Selene. Protože se mi tato značka osvědčila a moc mile mě překvapila, nemám potřebu si kupovat jiné (a dražší) značky, jen abych vyzkoušela něco nového. Navíc mají moc pěknou škálu barev, takže si vybere snad každý :)

Je to stříbrný lak v odstínu 136, s množstvím malinkých třpytek.
Cena je jak v které drogérce, ale vždycky do 25 Kč!

Jak se vám líbí? Mně moc! :)
 

6. ledna 2012

Sparkling french manicure

Ahoj všem,

mám pro vás ukázku takových decentnějších a možná slavnostnějších nehtů. Je to vlastně klasická francouzská manikúra se třpytkami. Tyto nehty jsem měla o Vánocích, takže jsem si na prsteníčky udělala pomocí laku s tenkým štětečkem a fialového kamínku mašličku :)

Nejprve jsem udělala francouzskou manikúru bílým lakem (Miss Selene; 194), kterou jsem po uschnutí přetřela třpytivým zlatým lakem (Essence; 06 you're a gold mine). Na prsteníček jsem zlatým lakem s tenkým štětečkem (Ocean decorative art) nakreslila mašličku, doprostřed kápla trochu bezbarvého laku a jemně přiložila fialový kamínek (?), který mimochodem celou dobu, co jsem tyto nehty měla, krásně držel :) Poté jsem všechny nehty přejela bezbarvým lakem (Miss Selene; 101), který se bezvadně leskne.

Tak mi můžete napsat, jak se vám tyto nehty líbí :)

P.S.: Baví vás tyto posty o nehtech??
P.P.S.: Až budu mít víc času, chtěla bych udělat nějaký další foto-tutorial na líčení, jaké by to mělo být? :)

3. ledna 2012

Pink!

Jelikož se teď musím připravovat na zkoušky, nemám skoro na nic jiného čas, ale budu se i přesto snažit co nejčastěji přispívat.

Dnes vám ukážu skvělý lak, který teď zdobí moje nehty a vždycky, když se na něj podívám, trochu mi zvedne náladu. :)

Je lak značky Classics nail lacquer, o které jsem psala už třeba tady. Přesnou cenu už si nepamatuju, ale bylo to určitě do 30 Kč. Výdrž má také skvělou, což mi maximálně vyhovuje. Tento lak je v odstínu 163.


Napište mi, jak se vám tato barvička líbí a jaké barvy preferujete vy
:))