31. prosince 2011

Happy new year!

Milé čtenářky (milí čtenáři),

chtěla bych vám popřát nezapomenutelné novoroční oslavy, ať už v podobě divoké párty nebo pojídání chlebíčků doma u televize s těmi nejbližšími.

Nevím jak vy, ale já se zítra přecpu jednohubkami, chlebíčky a brambůrkami, protože od nového roku budu po stopadesáté držet dietu a určitě mi to tentokrát vydrží... :D

Takže vám přeji všechno nejlepší do nového roku, spoustu (ne)splněných předsevzetí, ale hlavně zdraví a spokojenost!


Děkuji za vaši přízeň ♥




25. prosince 2011

Christmas presents

Ahoj,

doufám, že jste si užily Štědrý den a užíváte si i dalších vánočních svátků a hlavně volna a rodinné pohody. :)
Ráda si prohlížím fotky dárků, co dostali ostatní, proto i já přidávám pár fotek věcí, co nadělil Ježíšek mně. Nečekejte žádné veliké dary, jsou to ale věci, ze kterých mám radost a určitě je využiju.

Možná to bude znít jako klišé, ale stejně mi největší radost dělá to, když mají ostatní radost z dárku ode mě! :)

Jinak, před Vánoci jsem si měla vybrat nějaké oblečení, v obchodech se mi toho líbilo sice hodně, ale ve finále jsem si koupila jen dva kousky, takže se v povánočních slevách určitě ještě po něčem podívám.


Tak a tady máte slibované fotky. Určitě mi do komentářů napište, co jste dostali vy, případně klidně hoďte odkaz na váš článek, ráda se podívám. :)

žehlička na vlasy, kterou jsem už opravdu potřebovala
gelové linky
řesenka a lesk na rty s chladivým efektem
náušnice - perly
kalhoty a svetr
klasické ponožky :D
životopis V. H.
šampon, kondicionér a hřebínek
hrníček :)

24. prosince 2011

Merry Christmas!

Krásné sváteční dopoledne,

nejdřív bych vám chtěla poděkovat za návštěvnost, všechny komentáře, pravidelné i nepravidelné čtenáře a především zájem o můj blog, který projevujete, protože bez vás by to jednoduše nešlo! :)

Tímto vám přeji krásné Vánoce s pohodovou atmoférou v okruhu vašich nejbližších. Užijte si Štědrý den a určitě ho neproseďte u počítače, protože to můžete kterýkoliv jiný den v roce, ne? :))

Těším se ale na příspěvky na vaších blozích o tom, co jsme pod vánočním stromečkem našli a pokud budete mít zájem, možná bych taky nějaký takový článek udělala. :)

A na závěr si můžete prohlédnout pár mých vánočních fotek:

21. prosince 2011

New in - lipsticks & nail polishes

Pěkné odpoledne,

dnes bych vám ráda ukázala nové úlovky z drogérie. Jde o dvě rtěnky a dva laky na nehty. Jsou to všechno cenově dostupné věci, rtěnky kolem 100 Kč a laky zhruba polovinu. :)
Nechci se chlubit tím, co si kupuju, ale beru to jako tip pro ostatní, ráda totiž takové články čtu, tak doufám, že vy taky! :)


1) Watershine rtěnka Maybelline New York
Nová Watershine rtěnka slibuje nejvyšší lesk a také péči díky nektaru z medu. Já mám odstín 475 Coral
diamonds a barva je to opravdu krásná, lesklá a hodně třpytivá. :)

2) Catrice rtěnka Ultimate Colour
Tato rtěnka slibuje jemnou a krémovou strukturu, která dodá rtům krásnou a sytou barvu, což musím potvrdit. Krásně hydratuje a hlavně nevysušuje. :) Dostupná je v mnoha krásných odstínech, ale já jsem si vybrala nejsvětlejší nude odstín 010 Be Natural!



3) Lak na nehty New York Color
Tuto krásnou sytou červenou barvičku jsem ještě nezkoušela, ale vypadá moc pěkně. Štěteček vypadá, že by mi taky mohl vyhovovat. :) Mám ho v odstínu 131 Chelsea Cherry.


4) Lak na nehty Essence
Tento krycí lak má dodat nehtům speciální efekt. Obsahuje malinké třpytky a opravdu dobře kryje. Zkusila jsem ho bez jakéhokoliv barevného podkladu ve třech vrstvách a vůbec neprosvítá. :) Efekt má také - jednak se krásně třpytí, ale také háže barevné odlesky, viz. fotka. :) Mám ho v odstínu 06 you're a gold mine, je ale dostupný v dalších asi pěti odstínech.

14. prosince 2011

Sweaters!

Ahojky,

nejdřív bych vám chtěla moc poděkovat za tipy k minulému postu, snad mi to časem s těmi razítky půjde. :)

Dnes jsem si skočila do Zary a viděla tam nádherné svetry! To bych ale nebyla já, abych se dokázala pro nějaký rozhodnout, takže jsem vše nafotila a prosím vás o radu, který si koupit. :) Nebo se vám nelíbí a mám se raději podívat jinde?

Pište, pište :))


12. prosince 2011

Nail art stampy set

Ahoj holky,

minulý týden jsem si v Rossmannu koupila razítkovací set na nehty od Essence, který jsem už dlouho okukovala. Ze začátku mi to vůbec nešlo, buďto se stěrkou špatně setřel lak kolem daného ornamentu a na razítko se mi přebytečný lak otiskl i s ornamentem nebo jsem naopak stěrkou setřela přebytečný lak, ale i "lak v ornamentu", takže se neobtisklo nic. :( Pročetla jsem potom různé diskuze a zjistila, že jednou z možných příčin, proč mi to nešlo, je to, že stěrku nedržím v pravém úhlu k destičce. Několikrát jsem to potom ještě vyzkoušela, ale povedlo se mi to jen párkrát...

Moc ráda bych si s touto sadou zkrášlila nehty, ale bohužel mi to z nějakého důvodu nejde, a to si nemyslím, že bych byla úplné "kopyto". :D :)

Má někdo z vás stejný nebo podobný set a mohl by mi poradit, co třeba dělám špatně?
Děkuju za každý váš postřeh! :)


9. prosince 2011

Mustard jumper

Hezké páteční odpoledne :)

Dnes přináším trošku starší outfit, když bylo venku ještě tepleji. Barva svetru patří k mým nejoblíbenějším a kalhoty jsou bezkonkurenčně nejpohodlnější kousek v mém šatníku.

Do komentářů mi můžete napsat, jak se vám tento outfit líbí a zda také preferujete tyhle přírodní barvy :)

Hezký víkend!



svetr - Philip Russel

kalhoty - Tally Weijl
pásek - Tally Weijl
boty - Zara